Болка в гръбначния стълб

16.06.12
03:22

От 2 дни някъде малко под средата на гръбначния стълб единият прешлен ме наболява, само когато се извия назад на дъга.Напред ако се навеждам няма проблем. Като се наведа добре напред и като си пипам прешлените виждам че този е малко понадут, като топче, но само тогава се усеща. че има нещо леко иначе когато съм добре изправен всички са равни като ги пипам. Тяга или гребане не правя много месеци. Винаги спя по гръб, и сега незнам защо 2-та дни се събуждам по корем с ръце под възглавницата на  отворен прозорец,  тоест леко на дъга извит и докато се разхвана 10 мин. ме наболява все едно не съм мърдъл месеци. Като правя френско разгъване на пейката и като се извивам пак на дъга леко се усеща на моменти, ако си вдигна краката горе на пейката няма проблем. Пейката и лежанката ми са твърди (само по дъска) и високи, трудно ми стигат краката на земята...

Темата беше редактирана от Ghost4o на 16.06.12 19:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1