Първи стъпки!

Темата е заключена.

16.06.12
11:15

Фатално ли е да не закусва?! Имам усещането, че не понясам закусването, когато закусвам имам смущения целия ден. Чакам съветите ви, искам да разбера дали индивидуалният организъм понася различия относно приема на храни в дадено време от деня или си втълпявам...

16.06.12
11:19

Здравей!
Този въпрос ми изглежда все едно да питаш за буквичката “Я”, без да си минал цялата азбука.
По принцип не е вредно да не закусваш, но по-важен е въпроса какви са ти целите, колко се движиш и как се храниш през останалата част на деня - с какви храни и количества.

Мнението беше редактирано от Miyu на 16.06.12 11:19.

16.06.12
11:23

Можеш да не закусваш, но при едно условие - храната, която сумарно си приела за деня, да отговаря на дневните ти нужди и да е пълноценна.... Ако искаш може да направиш първото си ядене в 12:00, 14:00, 15:00, когато ти е кеф. Идеята е да се чувстваш добре, а не на сила да се тъпчеш :)

16.06.12
11:39

Благодаря за бързите отговори! Проблема е, че верни или не на доста места съм срещала “за да искате да отслабнете не прескачайте закуската”... и хората около мен като забележат, че не закусвам, правят ми остри критики относно, защо не трябва да я пропускам. Питам, защото съм нова тук, и всички тук къде къде сте по-компетентни от мен по-тези въпроси. Искам да сваля около 25 килограма, не се стремя това да е шоково. Аз съм студент и по време на сесия винаги съм доста обездвижена, като уча. Иначе извън сесиите съм с нормална физическа активност. Имам променлива мотивация, свалила съм клипчета с Тае Бо тренировки, правя една примерно в седмица, а за втората нещо ми пречи... собствената психика със 100%... но тук съм за да се променя, за да направя първата си стъпка към по-здравословен живот, по-добрата визия...

16.06.12
13:11

Чети, тренирай и си направи дневник :).

29.06.12
10:06

До тук 1.8 кг си отидоха от мен. Това е благодарение на броене на калории и ежедневни тренировки от по 20 минути. Доволна съм от себе си, защото това не е диета, начин на живот, при диетата аз трябва да се приспособявам, а при това което аз правя храната се приспособява на мен :)... Естествено, това че броя калории не е едно и също калориите приети от нездравословни храни гледам и тях постепенно да ги премахна. Освен сладолед от по 100 гр през ден, не съм посягала на сладкото и това е успех за мен... Много съм щастлива!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1