Качване на маса

16.06.12
21:08

(wave) Здравейте аз съм 16 висок съм 184 и тежа едва 63 килограма. Искам да кача мускулна маса. Ако може ми кажете начини упражнения и дали да взимам някакви химии като ПРОТЕИНИ . Моля ви за ПОМОЩ. Благодаря предварително. :)

16.06.12
21:12

протеина не е “химия” :D :D :D

16.06.12
21:19

Е добре де :D :D :D но нали трябва да се науча моля ПОМОЩ !

16.06.12
21:45

Ами ти не си казал изобщо имаш ли някакъв опит в залата. Защото ако нямаш е добре като ти се кажат някакви упражнения да разбереш първо каква им е правилната техника за изпълнение, защото риска за контузии е много голям.
Та предполагаме покрай въпроса ти за протеина, че нямаш стаж - тогава е добре на тренировката да завърташ всички мускулни групи, като правиш по 1-2 упражнения за всяка. Ти вече като ходиш на залата ще разбереш колки кила ти е максимума за даденото упражнение и колко повторения можеш да правиш на серия. Можеш да правиш примерно - бицепсово сгъване с дъмбел или “чукчета” за същата група , раменни преси, вдигане на ръка с дъмбел напред (за рамо), упражнения за гръб на машина, гребане също на машина, лег - за начало само с лоста, или с някакви малки килограми, клекове - само със собствено тегло или и с някакви килограми. Вече отделно - в залата или не можеш да си правиш набиранки, кофички и коремни преси.
За начало не ти е нужен протеин или каквито и да било други добавки. Направи поне месец два стаж в залата и тогава.
Също е добре да имаш добър хранителен режим, за да качваш маса.

17.06.12
01:15

Със набиранията съм добре но за хранителен режим ще започна в Понеделник. Това за стажа в залата ги знам ще ходя 1 месец и ще правя кръгова програма но ме интересува как да покача маса .

17.06.12
01:20

казано от kadans2 на 17.06.12, 01:15:

но ме интересува как да покача маса .

Като ядеш.

17.06.12
22:46

Ама какво трябва да ям :D

HE

17.06.12
22:59

казано от kadans2 на 17.06.12, 22:46:

Ама какво трябва да ям :D

А може би искаш да дойдат и да ти го сготвят а? Горе менюто “хранене” за украшение ли е сложено или се имаш за специален?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1