17.06.12
13:08
Здравейте!
На 31 години съм с ръст 196см и тегло 109кг. Около Нова Година бях над 126 кг в следствие на доста застоял живот и доста биричка :) Подложих се на така известната диета на Дюкан, комбинирана с тридневен сплит ( гърди/бицепс, гръб/трицепс, крака/рамо ). Въпреки липсата на въглехидрати имах енергия и тренировките ми бяха доволно ефективни, като значително увеличих силата си. Успях до Май месец да сваля над 17кг! Реших да започна да се храня нормално, без боклуци естествено, като наблягам на скара и зеленчуци.
Отскоро съм на четиридневна програма ( пон.-гърди ( 4х лежанка, 3х горна лежанка, 3х обратен наклон с дъмбели, 3х кофички, 3х пек дек) ; вторник - гръб ( 4х скрипец широк хват зд гръб, 3х тесен хват пред врат, 4х гребане с щанка, 3х вертикален скрипец, 4х дъмбели за трапец) : четвъртък - рамо ( 4х щанга зад врат, 3х Арнолд преса, 3х разтваряне встрани с дъмбели, 4х вертолет с щанга, 3х пек дек за задно рамо) и петък ръце ( 4х тесен хват с щанга, 3х полукофички на пейка, 3х разгъване на горен скрипец, 4х Бицепсово сгъване с дъмбели, 4х Бицепсово сгъване с крив лост, 2х концентрирано сгъване, 3хБицепсово сгъване с надхват, 2х Сгъване за предмишници дъмбел))
Спрях малко тренировката за крака, защото след всяка тренировка правя кардио на колело от 25 мин.
Сутрин пия шейк Синта-6, а в треноровъчен ден и след тренировка. По време на тренировка пия Монстър Амино.
Гледам храненето ми да е предимно НВД и по-начесто по-малко.
Въпроса ми към вас е, дали да не взема още една добавка за горене на мазнини ( мисля си за Синефрин ) и дали програмата ми е добра за качване на чиста мускулна маса, като същевременно искам да сваля още малко мазнини ( около 6-7 кг)?
Благодаря ви предварително!