26.04.05
09:47
как бихте оценили тази диетка ; )
значи сутрин протеин с кисело мляко ( след серия коремни около 100-120 ) на обед яйца с кисело мляко или 1 филия хляб ) на училище две кофички кисело мляко + някакъв плод .вечер орязвам тотално и ям или кисело мляко :lol: или месо ( училищното ядене може да се замести със пилешки шишчета - 2 ) естествено преди лягане протеин да няма силен катаболен ефект . това го мисля за нвд - + 3-4 дена в седмицата бягане , като фитнеса го ограничавам до 2 дена на седмица или вообще го няма .... защото на стадиона има успоредки и мога да мина само на кофи , набирания , и лицеви . преди 8 месеца като почнах да тренирам бях 59 кила сега съм 79 целта ми е да смъкна до 68-9 мисля че няма да е много сложно ... колкото да ми се вижда пресата мога да пробвам и кетонна диета с тотално орязвеане на въглихидратите което можеби ще приложа ако тази няма ефект...
гърдите са изосдтавяща група и без това изглеждат малко и гадно дайте съвет как да ги запазя максимално тях .. главно искам да смъкна в коремната област !
не ти ли е много еднообразна диетата само с това кисело мляко?Можеш да включиш и други храни,не игнорирай тотално месото,не виждам смисъл и да намаляш тренировките,просто тренирай вече за релеф,иначе докато си на тая диета няма шанс да ти пораснат гърдите,трябвало е да наблегнеш повече на тях в периода за маса
26.04.05
10:31
наблегнах ... :(