18.06.12
12:39
Значи да започна с това че преди години ходех известно време на фитнес тч имам понятие от уредите и типовете упражнение Бях извадил релеф който задоволяваше целите ми но с годините натрупах наченки на бирено коремче и качих някое друго кило Сега започвам пак да ходя на фитнес като вече имам възможност да си взимам по-качествена и здравословна храна както и за добавки и пр
Интересува ме тк искам да стопя мазнините но пък искам и да отворя раменете и гръдния кош и да кача маса в гърдите какъв тип тренировки да правя лятото знам че е доста трудно да сваляш мазнини и да трупаш мускулна маса едновременно но съм готов да пробвам. Идеята ми е 3-4 пъти седмично да си правя тренировките, и накрая 30-40мин пътека на висока скорост. Отделно, всеки ден се придвижвам час-час и нщещо с колело играя и футбол един два пъти седмично Дали е добра идея или пък само кардио да правя но пък в крайна сметка какво ше ми пречи ако редом с кардиото си блъскам и за гърди примерно, или ръце
Също така какъв тип добавки да взимам? Нещо за сила ли?препоръчаха ми анаварили по-скоро ел-карнитин за топенето? Не искам да е нещо което да ми прецкава черен дроб и бъбреци но все пак протеини ли нещо мас гейнер ли креатин ли най-общо да ме посъветвате за цялостната схема и подход а вече самите програми и упражнения ще ги съгласувам по-нататък
24 години 93кг 188см когато се харесвах повече бях 85