26.04.05
11:10
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗНАЕЩИТЕ И КОМПЕТЕНТНИТЕ БИЛДЪРИ КОЙ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН Е ПО-ДОБЪР ОТ ДВЕТЕ МАРКИ:PURE WHEY PRO(26ЛВ.КГ) ILI BIOGAME PRO 85(33-34ЛВ.КГ)?? И ДВЕТЕ ФИРМИ СА БЪЛГАРСКИ,И ДВЕТЕ СЕ САМОНАРИ4АТ ЛИДЕРИТЕ ЗА СПОРТНИ СУПЛЕМЕНТИ В БГ!!ЦЕНИТЕ СА РАЗЛИ4НИ КАКТО ВИЖДАМЕ,И НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР!! МОЖЕ БИ НАИ-ТО4НО 6ТЕ МИ ПОМОГНЕ НЯКОЙ КОЙТО Е ИЗПОЛЗВАЛ И ДВАТА СУРОВ. ПРОТЕИНА,И МОЖЕ ДА НАПРАВИ НАИ КОМПЕТЕНТЕН ПАРАЛЕЛ!!! ПРИЕМАМ ВСЯКАКВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ МНЕНИЯ,ЗА КОИТО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:01.
26.04.05
11:12
Разгледай хубаво темите и ще намериш това което търсиш,вече сме дали доста изчерпателни отговори по темата
26.04.05
11:25
А НЕМОЖЕ ЛИ ПРОСТО ДА МИ ОТГОВОРИ6 КРАТКО,А ПЪК АКО НЕ ЗНАЕ6 ...,НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ДА ПИ6Е6,ПОЛЗА НЯМА ОТ ДУМИТЕ ТИ!! OK PI4
Не ти отгаваря за да те накара да се поразровиш сам, което ще ти бъде доста полезно занапред. За съжаление обаче трябва да се отучиш от истерично-невротичния си манталитет на писане (капс лок), да постегнеш малко граматиката си и да се отучиш да пишеш на т.н. “шльокавица” и да не фамилиарничиш с този заядлив маниер. Пропуснах ли нещо?
26.04.05
15:12
ТИ ПЪК КОЙ СИ,4Е ДА СЕ ИЗКАЗВА6 НЕПОДГОТВЕН! КОЙ ЗНАЕ КОЙ КЛАС ИМА6 ЗАВЪР6ЕН И ОТ КОЕ СЕЛО СИ,4Е ДА МИ ГОВОРИ6 ЗА ГРАМАТИКА! НЕЗНАМ КОЙ Е ТОЗИ КОЙТО СЕ ЗАЯЖДА,НО ЗНАМ 4Е В ТОЗИ ФОРУМ ИМА И ТАКИВА КАТО ВАС,КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВА ПОВЕ4Е КОЙ С КАКВИ БУКВИ ПИ6Е И ВСЯКАКВИ ТАКИВА ПРОСТОТИИ,НО САМО НЕ И ДА СЕ ПОЛУ4И НЯКАКЪВ ПОЛЕЗЕН ОБМЕН НА ИНФО!! ЕМИ ,МНОГО СОРИ, АМА КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА НЕ6ТО И НЕ ЖЕЛАЕТЕ ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ ДА ОТГОВОРИТЕ,ТО МНОГО МОЛЯ НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ С ПРАЗНИТЕ СИ ПРИКАЗКИ,НЕ ПРЕ4ЕТЕ И ПРОСТО ОТМИНАВАЙТЕ!! РАЗБИРА6 НАЛИ?
П.С. АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ И “КАПАЦИТЕТИ”!!
В този форум има правила които трябва да се спазват. Обмен на каквото и да било информация ще има само ако се спазват правилата. Лични драми и сериали само на ЛС. Да няма санкции и т.н..
К
26.04.05
15:22
Няма да събереш много мнения с този начин на даржане и писане!
26.04.05
15:55
СЕГА ОТИВАМ ДА СИ ВЗЕМА КЪРПИЧКИ! АВЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ 4Е СТЕ БЕЗПОЛЕЗНИ
Антино няма да е зле да се запознаеш с правилата и да спреш с острия тон. Благодаря за разбирането!
К
26.04.05
15:56
Antino, опитай се да пишеш с нормални букви. И с малките букви става полезен обмен, а досега в твоите постове освен първия единственият обмен е на заяждане.
Приеми го като официално предупреждение.
26.04.05
16:00
ok
27.04.05
12:04
ами виж сега значи на биогейм продуктите са много по евтини но специално за гейнър аз съм много доволен от биогейм супермас 2100 но друго прудукти на биогейм не съм пробвал :D
27.04.05
20:40
По-добре не пий нищо отколкото да взимаш тея боклуци !
Скоро имаше една тема за тва, че продуктите им са пълни със зоб и общо взето са пълни боклуци .
За Биогейм съм съгласен, че не струват. От Нутрим обаче съм доволен (повече отколкото от ДжейКа), не знам колко обоснавани са слуховете за зоб в Нутрима.
ако си от малък град вземай от тея дето ги има повече иначе не знам
има много хора които ги оплюват 2те фирми но според мен половината са пробвали 2 кутии и като са чули че не стават са си взели други добавки които ползват достатъчно дълго за видими резултати
тук в нашия град няма чужди марки и си вземам на нутрим и съм доволен качвам не малко а дори не тренирам в зала(естествено и ям добре)
всичко е въпрос на количество