Стабилни болки в китките след тренировки за бицепс.

21.06.12
20:49

Здравейте бодибилдъри ! :)  От месец някъде доста сериозно ходя на фитнес, напредвам малко по малко, но имам проблем. Като правя упражнения за бицепс на един уред, по време на упражнението усещам силна остра болка в китките. Като си направя серията не мога да ги движа, и трябва силно да ги дръпна и ми минава на мига. Днес пък си носих една чаша кафе, и докато я държа пак остра болка в китката. Раздвижих я и се оправи. Също вече не мога да правя за бутилка с дъмбел - докато движа китката супер болки. Какъв е проблема ? Вярно новак съм, и китката ми е все още доста тънка, в сравнение с горната част на ръката, но не мисля че е нормално. Ако почна да ги стягам с бинт по време на тренировка дали ще се оправи ? Упражнението го правя точно както трябва, не е някакво грешно изпълнение.

Темата беше редактирана от mmiinneevv на 21.06.12 20:53.

Би ли обяснил какво е бутилка с дъмбел?А иначе се консултирай с лекар.

21.06.12
21:12

Бутилка викат на предмишницата :D

21.06.12
21:23

http://www.leehayward.com/exercises/forearms/wristcurl1.jpg
това правя, мърдам само китките, но го правя с дъмбели

21.06.12
23:23

пробвай да ги стягаш с ластичен бинт.. преди и аз имах същата остра болка при тренировка за бицепс.. от като започнах да ги стягам е значително по-добре.. понякога пак има лека болка не е поносимо..
Успех :)

CL

22.06.12
10:50

казано от mmiinneevv на 21.06.12, 21:23:

http://www.leehayward.com/exercises/forearms/wristcurl1.jpg
това правя, мърдам само китките, но го правя с дъмбели

И мен ме болят китките първата серия но после не,намали килограмите и като спрат болките започни да го правиш с щанга много по-добре е,аз го правя с 35 кила и немога да опиша какво е чувството накрая :)

SS

22.06.12
13:55

и аз така..ама само с права щанга.пробвай с кривата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1