21.06.12
23:47
Проблемът ми е,че съм със счупен крак и правя подобие на кардио на един крак,което явно не е достатъчно.Тренирам корема 1-2 пъти седмично и ханша,и талията ми се разширяват адски много и след около 2 дена пак си възстановяват нормалния размер.Проблема е,че стои много грозно и въпросът ми е дали да спра с тренировките за корем и да започна когато се възстановя?Подкожните ми мазнини са 13-14%-ориентировъчно.
Интересно, ако беше мишницата дали щеше пак да се разтревожиш и да пуснеш тема...
Виж кво,задал съм си въпроса достатъчнo ясно.Или отговаряш по него,или не се заяждаш и си държиш плювалника затворен.Capiche?!
22.06.12
09:00
:D :D :D :D :D :D как успя за толкова кратък момент да се разшириш ?!?Как го сметна?!?Колко см ?!?
22.06.12
10:00
казано от DMX DMX на 21.06.12, 23:47:
Проблемът ми е,че съм със счупен крак и правя подобие на кардио на един крак,което явно не е достатъчно.Тренирам корема 1-2 пъти седмично и ханша,и талията ми се разширяват адски много и след около 2 дена пак си възстановяват нормалния размер.Проблема е,че стои много грозно и въпросът ми е дали да спра с тренировките за корем и да започна когато се възстановя?Подкожните ми мазнини са 13-14%-ориентировъчно.
Сигурен ли си,че си от родословието на Homo sapiens
Ами аз не съм бодибилдър,за да си следя размерите толкова често.Тренирам най-вече за тонус и външен вид и нали се гледам в огледалото все пак:D.Апък това за хомо сапиенса и аз да ти кажа не съм много сигурен:D.И все пак няма да е зле да пишете по едно “Да,спирай ги” или “Не,не ги спирай”.