Хладилна чанта за работа

24.06.12
02:39

Здравейте, търся си хладилна чанта за да си нося храна на работа , преди време бях гледал в интернет една много удобна с отделение за кутии с храна , за шейкър и за кутийка с хапчета, но сега немога да я намеря. Ако някой си носи храна на работа в хладилна чанта моля да сподели каква ползва .

24.06.12
13:55

На прясна храна за няколко часа едва ли ще й стане нещо, защо ти е чак хладилна чанта ?

24.06.12
16:51

Аз лично ползвам някаква от ОМВ.Продаваха я за 10 лв и някакви точки от зареждане. Тя не е точно хладилна чанта от тия като за пикник ами по скоро прилича на голяма дамска чанта с изолация. Слагам вътре 2 охладителя, които от предната вечер са  във фризера да замръзнат и 12 часа храната ми е доста студена. Ако работиш някъде на хладно не са проблем няколко часа за храната. Ако обаче си постоянно в движение и храната ти стои като при мен в багажника на служебната кола, където по това време на годината не пада под 50 градуса е немислимо без хладилна чанта.

24.06.12
21:14

казано от Madboy на 24.06.12, 13:55:

На прясна храна за няколко часа едва ли ще й стане нещо, защо ти е чак хладилна чанта ?

Работя на строеж и през деня температурите са много високи, до обяд храната някак си издържа, но за следобяд се вкисва всичко . И аз мислп нещо от рода на чанта с изолация и вътре с охладители. Продаваха в някой сайт една точно за фитнес-маняци :) с различни отделения но сега немога да я намеря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1