25.06.12
11:32
Здрайвете,
Извинявам се предварително, ако такава тема съществува вече, но не успях да намеря.
Въпросът ми е удачно ли е да се взима Супер Кътс 3 заедно с ОксиЕлит Про? И ако да, достатъчен ли е Л-карнитина от тях, или може да се взима отделно? Вече съм пил Супер Кътс 3 преди месец и половина за 21 дни, за колкото стига. Дали е удачно да го повтарям сега, заедно с оксито.
Благодаря!
Моето мнение е, че Окси-то е достатъчно силно, само по себе си и няма нужда да го пиеш заедно с липотропен бърнър, нито Л-карнитин. Също така разликата в топенето на мазнини също няма да е голяма, ако ги приемаш заедно. Първо изпий термогенния бърнър, а после вече може да комбинираш липотропния с Л-карнитин. И не на последно място най-важни са редовния спорт и храната, а не добавките. :) Успех
Благодаря! Да, от месец и нещо съм на НВД, 4 тренировки седмично, 3 кардио и съм смъкнал 5кг. Започнах с тегло 90кг, ръст 183см. Обаче нещо чета много негативни отзиви за оксито напоследък.
Аз лично смятам, че някои хора тук са доста параноични и взискателни, особено когато става дума за добавки:) И аз видях няколкото мнения за които споменаваш, въпреки всичко си взех, и дори вече си и изпих Оксито (за 2 месеца) и съм доволен. М/у другото в момента съм на super cuts 3 с течен Л-карнитин :Р
25.06.12
14:26
Защо не добавиш още нещо, че това може да ти е малко? Защо не четете преди да задавате въпросите си? Прегледал ли си поне малко за л-карнетина? Не, не си, защото тогава щеше да знаеш, че е неефективен. Четете преди да задавате въпроси!