Спонсориран лог : Pure Slavko vs. Pure nutrition

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.06.12
15:08

Тук ще списвам всичко свързано с тренировките и суплементацията ми, която за определено време ще бъде изцяло с продукти на Pure nutrition(освен Омега 3).
Продуктите, които ще ползвам :
Трибулус терестис
Кре-алкалин
БЦАА

Трибулус ще приемам по 2гр. на ден : сутрин на гладно - 1гр., няколко часа преди тренировка 1гр.;
Кре-алкалин по 1500мг.(2 капсули) : на гладно 35-40мин. преди тренировка;
БЦАА половин доза сутрин на гладно, една доза преди тренировка;

В почивните дни, трибулуса ще е по 1гр., кре - алкалина по 750мг.

Това е като цяло, редовно ще има снимки, впечатления...

Накрая дърпаме чертата и ще нищим ефектите:)

Не са ли ти много малки грамажите на БЦАА-то и Кре-алкалина?

25.06.12
15:20

казано от Тедо на 25.06.12, 15:09:

Малко са защото са му дали малко :)

25.06.12
15:44

Ще се следи с интерес, Успех !

HE

25.06.12
16:34

казано от AgBOKATA на 25.06.12, 15:20:

казано от Тедо на 25.06.12, 15:09:

Малко са защото са му дали малко :)

То в такъв случай няма много смисъл от ревютата. ;)

25.06.12
16:35

Ами, пил съм сходни продукти в сходни дози и съм се чувствал ОК.
Повече от 3-4гр. трибулус не виждам смисъл, БЦАА-то ако го пия по 25-30 грама ще свърши за 20-25 дена, затова са такаива дозите, но аз лично мисля че са достатъчни.
Кре-алкалина...там ще видя, може и повече да взимам с течение на времето.

Абе фаворитът ми е трибулуса. Може да увелича на 3гр.(то не че има чак драстична разлика), но наистина ще изчакам 10-ина дена с по-малки дози.

25.06.12
16:37

Bcca,кре-алкалин и трибулуса по 1 бройка само?

25.06.12
16:44

БЦАА-то е на прах...има си мерителна лъжичка.
Трибулуса и Кре-алкалина са си на ампули, там е ясно.
Иначе за дозите, Хънтъре брат...и аз искам да си пукам по 7-8гр. трибулус и 40гр. БЦАА докато свят светува, но мисля че и с тия дози ще мога да изкоментирам продуктите.
Мисля, че достатъчно ме познаваш, за да знаеш, че ще бъда максимално обективен.

Примерен прием:

Креалкалин - 2 всяка сутрин, 2 преди тренировка
Трибулус - 3 по 1 , разпределени през деня, не виждам смисъл от свръх дози, 2 е добър вариант също
БЦАА Бласт - 1 лъжица преди и 1 след, или си ориентирай 2 само след тренировка

Нещо такова бих предприел с ресурсите, които разполагаш.

Слави, мисля си, че за ВСАА ще е по-практично да направиш изводи дори при кратък прием, но в работещи дози. При моя експеримент имаше ясна разлика, когато започнах да бухам мощно аминокиселини.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.06.12 16:54.

25.06.12
16:58

казано от Кольо Пияндето на 25.06.12, 16:53:

Слави, мисля си, че за ВСАА ще е по-практично да направиш изводи дори при кратък прием, но в работещи дози. При моя експеримент имаше ясна разлика, когато започнах да бухам мощно аминокиселини.

Съгласен съм Коле, просто съм замислил да понатисна малко тренировките, а това при мен нали се сещаш какво значи...надали завишения прием на БЦАА ще ми помогне да избягам 5км. за 16мин.:))))

Деско, нали и аз така ги виждам нещата...

Ще видим де...утре-вдругиден почвам:)

HE

25.06.12
17:02

казано от slavko на 25.06.12, 16:44:

Иначе за дозите, Хънтъре брат...и аз искам да си пукам по 7-8гр. трибулус и 40гр. БЦАА докато свят светува, но мисля че и с тия дози ще мога да изкоментирам продуктите.

За обективност не се съмнявам, коментирах дозите и по-специално кре-алкалина. Иначе трибулус 7-8 гр. няма смисъл, то ако ме питаш и повече от 3 гр. няма смисъл. Оптималната доза е 2-3 гр. аз на 2 гр. съм настивал, че нощно време ми се отвиват краката :D :D :D

25.06.12
17:19

казано от head_hunter на 25.06.12, 17:02:

казано от slavko на 25.06.12, 16:44:

За обективност не се съмнявам, коментирах дозите и по-специално кре-алкалина. Иначе трибулус 7-8 гр. няма смисъл, то ако ме питаш и повече от 3 гр. няма смисъл. Оптималната доза е 2-3 гр. аз на 2 гр. съм настивал, че нощно време ми се отвиват краката :D :D :D

Голяма палатка става викаш а :)

казано от slavko на 25.06.12, 15:08:

Тук ще списвам всичко свързано с тренировките и суплементацията ми, която за определено време ще бъде изцяло с продукти на Pure nutrition(освен Омега 3).
Продуктите, които ще ползвам :
Трибулус терестис
Кре-алкалин
БЦАА

Трибулус ще приемам по 2гр. на ден : сутрин на гладно - 1гр., няколко часа преди тренировка 1гр.;
Кре-алкалин по 1500мг.(2 капсули) : на гладно 35-40мин. преди тренировка;
БЦАА половин доза сутрин на гладно, една доза преди тренировка;

В почивните дни, трибулуса ще е по 1гр., кре - алкалина по 750мг.

Това е като цяло, редовно ще има снимки, впечатления...

Накрая дърпаме чертата и ще нищим ефектите:)

Малко странни въпроси, ще задам:

1. От какво развитие тръгваш(моментно състояние)?
2. Колко време, ще приемаш медикаментите?
3. Какви тренировки, ще правиш и колко често?
4. Какъв хранителен режим, ще поддържаш?
5. Какво се очаква да постигнеш с използването на медикаментите?

Питам, като човек който не е приемал добавки, не следи дневника ти(да кажем). Изобщо, нов във форума.

Така отворена и започната темата, може да говори много на приятели и колеги, но в никакъв случай не би имала стойност за човек извън средата ти.

Ако го приемаш за спам просто го игнорирай -:)

Успех в начинанието -:)

25.06.12
17:34

1. От какво развитие тръгваш(моментно състояние)?
Ако си следил тренировките, знаеш че трудно бих моъл да ти отговоря. В смисъл, ако съм трибоец ще ти кажа : ставам 200, дърпам 240, бутам 140…Ама аз не съм. Ще правя макс тяга в сряда и ще ти кажа, другия понеделник ще пробвам макс на клек на гърди и...не знам, ако това може да се каже, че са някакви ориентири. Също другата седмица ще пробвам Tough enough теста на Сашо Животното. Той, според мен е най-реалния комплекс, с който да прецениш къде се намираш. Ще пробвам и максимална бройка Синди, ще пробвам беговия Енимъл...усещаш ли колко дълъг ми става отговора:)
Докъдето стигнат, съгласно горе-споменатите количествени приеми.
3. Какви тренировки, ще правиш и колко често?
5 тренировки на седмица+една екстра ако се засече с тренировките на Вик във Варна. Ще бягам два пъти на седмица, а от втората седмица ще бягам сутрин рано и ще се добавят няколко дву-разови дни(защото всички, с които искам да се състезавам, тренират така!!!). Йога по два пъти на седмица, поне...може да ходя на гимнастика...може и да напусна работа:)
4. Какъв хранителен режим, ще поддържаш?
ВМ-то си остава. 2 дена ям месо. 2 дена-не, като тогава наблягам на яйцата и протеинови шейкове, един ден РБД и един ден само на вода и кафета. Това ми е първоначалния замисъл, той също търпи промени, в зависимост ако почна с двуразови дни.
Да сгъна прав за бицепс с 90кг. Бахти въпроса...тренирам си бе брат, просто ще натисна малко повече, ще попренбрегна техниката и ще повдигам малко тежки гири, ще се набирам с тежести, ще си гоня набирането с 90кг, и кофичка с 80…раменна преса със 100…и.....пак много ще пиша...

25.06.12
17:50

казано от slavko на 25.06.12, 17:34:

Да сгъна прав за бицепс с 90кг.

На това така се изхилих, че оплюх монитора :))

Мачкай бат’ Слави ! (rock)

HE

25.06.12
18:05

казано от AgBOKATA на 25.06.12, 17:19:

Голяма палатка става викаш а :)

Става ........... да си чупиш орехи :D :D :D
На 7-8 грама сигурно, ще направя ремонт на кухнята ........ без къртач :D :D :D

25.06.12
18:24

Трибулуса не мисля че ще го усети при 2гр в тренировъчен и по 1гр в нетренировъчен ден. По три на ден през 8 часа - 3гр горе долу е ок.

25.06.12
19:20

казано от Петър Димитров на 25.06.12, 17:20:

Ъм! :D :D :D

казано от slavko на 25.06.12, 17:34:

...може и да напусна работа:)

Давай, Слаааавкооооооооооо, дааавайййййй!!! Зарежи я тая работа!  (sun)

25.06.12
19:30

На 8 грама трибулус бих еб*л всичко, което има пулс ..

25.06.12
21:59

Здравей. Можеш ли да кажеш каква точно разлика е имало, т.е. какви са били ползите? Благодаря предварително :)

HE

25.06.12
22:33

казано от Lachezar Tomov на 25.06.12, 21:59:

Здравей. Можеш ли да кажеш каква точно разлика е имало, т.е. какви са били ползите? Благодаря предварително :)

Възстановяване - нищо друго.

казано от Lachezar Tomov на 25.06.12, 21:59:

Здрасти! head_hunter е прав - имаше разлика във възстановяването.
Повече подробности има в отделна тема в този раздел.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.06.12 10:28.

26.06.12
11:26

Замислил съм да си дам паролата на Хънтъра, той да води блога:)
Тренировката от вчера :
Обръщане с разножка, до 120кг., криво-ляво, обърнах ги.
Набиране на въже, 4-5 метра
Тяга 140кг.х5
Изхвърляне 60кг.х5
Фермерска с 2х32кг.
5 пъти.
Коремни и лицеви с 25+кг.
10-15
15-24
16-18
Две повторения ми останаха за 100…пфу...ами ми блокираха ръцете БИГ ТАЙМ:)
4-5 обиколки леко на стадиона за разпускане.
Храната :
8 - 1гр. трибулус;
8.30 - на Марги специалитетите - какао, мед, лимон, мака;
11 - омлет, елда, домат, Омега 3;
12.30 - домашна баница, едно кебапче, парче торта(имаше рожден ден в службата и нямаше как);
16.30 - 1гр. трибулус;
17 - две капсули кре-алкалин;
17.40 - доза БЦАА(по време на трена още половин мерителна лъжица в почивката между силовата част и кондицията);
20.30 - омлет, сирене, маслини, Омега 3, плодове;
22.30 - шейк от кокосово мляко, 2 сурови яйца, мед. Цинк, магнезий.

26.06.12
11:28

Къде ти отиде ВМ цикличното хранене ;) ???

HE

26.06.12
11:28

казано от slavko на 26.06.12, 11:26:

Замислил съм да си дам паролата на Хънтъра, той да води блога:)

Взимам скъпо :P

п.п. Това е, като да си имам нова играчка (party)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 26.06.12 11:29.

26.06.12
11:31

Аз си мислих, че такъв ревностен месояд ще обърне вегетарианското цвете, но уви...
Слави, ако я накараш да хапва и тя 2 пъти седмично мисо ще сте 50:50 :P
Това не е подстрекателство! :D

26.06.12
12:11

казано от James Hinks на 26.06.12, 11:28:

Къде ти отиде ВМ цикличното хранене ;) ???

Днес беше такъв деня, рано ставане...тежичка тренировка в неделя, много задачи в работата и т.н.
Цикличното си остава, ще ям след 13ч., като съм спрял предната вечер до 22.30ч.
Сутринта само БЦАА и трибулса.
Един ден няма да обърка цикличното, а и омлетите са със свинска мас, с много масло, кашкавал...ще взема да снимам приготовлението, че да няма дертове под тепетата:)))

26.06.12
12:28

казано от slavko на 26.06.12, 12:11:

Един ден няма да обърка цикличното, а и омлетите са със свинска мас, с много масло, кашкавал...ще взема да снимам приготовлението, че да няма дертове под тепетата:)))

Мас...гадна работа.
Инак дертове няма под тепетата. Малко е жега, ама сме свикнали.

26.06.12
12:31

Внимателно с трибулуса, да не се налага после да го прищипваш на вратата за да не избяга :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 26.06.12 13:41.

26.06.12
12:43

казано от gotcha на 26.06.12, 11:31:

Слави, ако я накараш да хапва и тя 2 пъти седмично мисо ще сте 50:50 :P

Да ме накара?? Защо някой трябва да кара някого да прави нещо против убежденията му? Аз съм достатъчно толерантна с хранителният режим на човека до мен, той се отнася по същия начин с моя.
Какво означава 50:50? Някакъв резултат? На състезание ли сме?
ПП: Само за твоя информация, мИсо всъщност е японска соева подправка, но приемам че си имал предвид мЕсо ;)

26.06.12
13:09

Не съм искал да те засягам. Ест. че не се състезавате и тн. даже ви се радвам и кефя, че се разбирате в това отношение, което за много хора би било невъзможно. Просто ми стана интересно по какъв начин го подбуди да пробва без месо? Аз лично съм се пробвал, само за да видя как ще се чувствам и като цяло нямам нищо против вегетарианството, даже много пъти съм казвал, че искам да го направя след 50… примерно, не знам защо :D
Мисо до колкото съм чел и съм ял е японската супа, която е в стотици разновидности.

26.06.12
13:34

Ей, това с месото стана инцидентно...решил съм да пробвам...жив съм, як съм, няма проблем:)
Ще си ям месо аз, даже не съм и мислил за веге варианти, а и Марги не ме кара да правя нищо, както и аз нея:) Всеки сега си бърка омлетите и цари мир и разбирателство.

26.06.12
20:52

И мисля да спираме по темите, различни от трениране, добавки, храна...всичко друго си го оставяме в другия ми дневник.
Първи впечатления :
БЦАА - за 4 дена прием съм доста доволен, усеща се разликата към общия тонус. Пия сутрин към 10ч. и около тренировката. Вкусът си е идеален, разтваря си се перфектно.
Протеина също си се разбива приятно, всичките вкусове които опитах си ми харесват. Наистина нямам забележки.

Днес също тренирах доста здраво. Ще натисна яко още два дена, петък ще ми е почивен.

Трибулус днес не пих, че го забравих, а за кре-алкалина още е рано да кажа.

27.06.12
11:33

Снощи :
2 повт. тяга - 2 повт. клек на гръб ATG, 5 пъти на :
125-150
145-170
155-190
165(1 път- криво, тежко)- 205
165(1 път)150(1)- без тяга, че ме понаболя кръста.
Като цяло , добре...до 180кг. тягата ми е супер, вече нагоре почвам да се гърбя...макса ми със сигурност е над 220…скоро ще пробвам. Мислех да е утре, ама днес много ми се дърпаше и не се сдържах:) Клека...слаба работа, фермерската вчера си каза думата.
Кондиция :
“Italian job”
6:22мин.
Приемливо изпълнение, но хвата ми сдаде багажа много безславно...
Раздаптация : римска тяга х 5(60кг.) - Chest to bar pull ups х 5…4-5 пъти.
Бягане на стадиона : 7 обиколки(2300м.). Стабилно, без кризи, не съм се напъвал.

Храната :
13 - омлет, 2 големи картофа, масло, краставица, маслини, Омега 3;
20 - омлет с магданоз и лук, 150гр. масло, плодове;
21.30 - чаша бяло вино, фурми, смелени тиквени семки
23 - шейк от кокосова сметана, яйца, сок от алое. Магнезий, Вит. Е(намерих някакви дражета из нас, баси навсякъде е пълно с някакви хапчета:))))...)

Добавки :
Сутринта на гладно - 1гр. трибулус и кре-алкалин;
Към 16.30 - още 1гр. трибулус;
17.30 - кре-алкалин + БЦАА;
След силовата част - още малко БЦАА;

Чувствам се прекрасно, бягането ми се пооправи, тибиалисите не се обаждат...май скоро ще се напъват 5-те км. за под 19мин. И остава тоя гаден “Енимъл”:))) Другото, което съм замсилил е да си засека една здрава отсечка 400м. но ще е във Варна, понеже Плевен е тъпо село и няма къде да избягаш една точна 400 метрова обиколка не на асфалт.

28.06.12
10:52

Снощи, се наложи да тренирам много експресно, че имаше рожден ден баща ми :
Лег : до макс. опит...135 ги бутнах, 140 с много малка помощ.
Клийн пулове : 5-ци до 90кг.
Стриктни набирания с неутрален хват 2х20бр.
Малко ходене на ръце.

Храната :
13 - омлет, варени картофи, зеленчуци, сирене, маслини, Омега 3;
20 - много салата и малко ракийка:), свински шишчета, картофено пюре с маслинова паста, чаша бяло вино, черен шоколад, един сладолед с домашно сладко, кафе, един малък коняк;

Добавките :

Сутринта на гладно - 1гр. трибулус + Кре алкалин;
Една доза протеин, че ми пристърга рано-рано.този
Ранния следобяд още 1гр. трибулус;
Доза БЦАА Бласт преди тренировката;

29.06.12
09:43

Вчера :
Макс. двойка клек на гърди, до 135 не ги и усещам, направих на 140, мислех още да се напъвам, но трябваше и да бягам и малко back up:)
Скачане на височина от място(без засилка)...пак някъде 140см. скочих.
После малко бъзици(ще пусна и клип) : скок на височина с един крак от пистолет -95см., тук даже се поизненадах:)

Накрая : бягане 19мин. 4,2км. се получиха, въздуха ми беше все едно се разхождам, но ми се вдървиха ужасно тибиалисите и глезените...та 2-3 спирания за мачкане, разтягане. Слаба работа, но наистина тия дистанции ми поцепват краката.

Храната :
Получи ми се 14-15ч. фаст
13:30 - омлет с няколко варени картофа, Омега 3;
20:00 - 2 шишчета, омлет със свинска мас(бая), краставица, маслини, кайсия, две праскови;
21:30 - чаша бяло вино, смлени сурови тиквени семки и сусам, фурми;
22:30 - шейк от 3 сурови яйца, кокосово мляко, малко алое и MSM;

Добавките :

Сутринта на гладно - трибулуса и кре-алкалина;
Преди обяд - малко БЦАА;
Преди трен. - трибулус и кре алкалин;
След клека и скоковете - БЦАА Бласт-една доза;
След всичко - доза протеин от мострите на Pure;

Ех, ако имаше така някой цяла година да дава добавки. Възстановяването ми е доста по-добро. 4-ти ден тренирам и няма драми. Днес почивам и пътувам към Варна.

Мнението беше редактирано от slavko на 29.06.12 13:19.

29.06.12
12:47

казано от slavko на 29.06.12, 09:43:

MSN

MSM - МетилСулфонилМетан :) ...ама само разваляш алоето с него ;) в лимонов сок, по възможност  с ампулка вит.Ц

29.06.12
13:17

Аз опрасках една опаковка сяра, и не знам и аз кво да споделя. Всички тези добавки “за здраве” които съм взимал освен глюкозамина не мога да кажа нищо, ако някой ме попита дали работят... Ти МСМ-а за ставите ли го взимаш?

29.06.12
13:39

казано от Margaritka на 29.06.12, 12:47:

казано от slavko на 29.06.12, 09:43:

MSN

MSM - МетилСулфонилМетан :)

Метанче, а :D

29.06.12
13:45

Всъщност - органична сяра.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1