Аз не съм помияр, а и се състезавам от доста време...не е като да не съм губил...
А на състезанието, ще е по-интересно как един 59кг. бута 135кг.:)
09.08.12
12:39
Най-интересно ще е тура по бански мен ако питате ;) :D
Дано ви сложат за жури на тоя кръг Азис :D :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.08.12 12:39.
Аз не съм помияр, а и се състезавам от доста време...не е като да не съм губил...
А на състезанието, ще е по-интересно как един 59кг. бута 135кг.:)
Аз точно това се опитвам да разбера, като няма категории... ясно, е, че ще има някой, който да бутне над 135кг, ама ще е с 30 кила отгоре ЛТ.... нещо пише ли по върпоса?? Някакси няма да е честно.
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.08.12 12:42.
Ей, Блажке, въобще не се замисляш... Като ги гледаш тези по 100 кг и тези от 60 - кой според теб ще направи повече набирания и лицеви?
Пък и някои са скалирани. 70 % от 100 кг са 70 кг, 70 % от 60 кг са.... 42 кг. И за кльощави и за дебелаци има по нещо да се покажат ;)
Да бе, така е Витане, но доколкото разбрах по телефона ( то май и в анонса го пише), печели накрая този, който е спечелил в 6 от 11-те рунда. Иначе както казва Иво - никога не се знае откъде ще изскочи някой лекоатлет и ще разцепи :D
На нероден Петко...
Знам, че ще направите 90 кофички за минута и ще дръпнете 400 тяга...елате там да покажете звяра във Вас:)))
Аз отивам да се забавлявам и да пляскам на атлетите:)
Особен смях ще има на обръщането:)
Иначе вчера поскачах в нас...ще гоня 3-те метра, ама тази плачевна форма, не знам как да стане:)
Висях на една ръка по минута лява-дясна...два пъти. Изскочиха ми раменете баси:)
Добавки не съм пил, сега като не тренирам, не виждам смисъл да ги хабя:)
А Блажке, аз съм сигурен, че ти знаеш правилата още преди да са обявени и че 10000 пъти ще се обадите на горките хорица-организатори, все едно отиват Again faster във Варна:)))))
Не, всъщност му звъннах един път да го питам, дали е само за мъже. :D
Получих отговор “ДА, естествено, че е само за мъже”
Закво да му звъня, все едно аз ще се състезавам, питам вас 8-)
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.08.12 10:19.
10.08.12
10:48
На нероден Петко...
Знам, че ще направите 90 кофички за минута и ще дръпнете 400 тяга...елате там да покажете звяра във Вас:)))
Особен смях ще има на обръщането:)
Иво влиза във все по-добра форма и като гледам дисциплините...май само партньора му “Хълк-Чук” в момента може да го бие.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.08.12 12:00.
10.08.12
10:58
Особено след мощния зоб с който се зареди :D
Някои хора влизат във мега форма, други никога не излизат, мда . Картинката от предната страница вАжи .
10.08.12
13:47
Някои хора влизат във мега форма, други никога не излизат, мда . Картинката от предната страница вАжи .
Не, не вАжи ;)
Ad virtutem via ardua est Това вАжи :)
Trans penis mihi est…това от мен за латино говорящите и гъгуло търсачите:)
Всичко почва яко да дразни...
Не можеш да се научиш да бягаш за 3 дена, не можеш да се разчупиш за 20 дена...
Във Варна или в залата на село, може да си минаваш метър ако ще и 5/6 обхват на движение да правиш...и с 200кг. да правиш кофички, даже с 2000 направи...и 5000 лицеви в серия също...
Като сте такива добичета, що не се записахте за Оупъна, или на някое официално състезание...което и да е...или тия секретните са от типа...е ние сме си яки, к’во да се показваме:)))
На нероден Петко...
Особен смях ще има на обръщането:)Иво влиза във все по-добра форма и като гледам дисциплините...май само партньора му “Хълк-Чук” в момента може да го бие.
Ти като си много сигурен, на какво искаш да се обзаложиш...
10.08.12
14:11
“Който отрича очевидното приема въображаемото” - Аристотел, понеже за древногръцките философи нищо не каза :) :P
Защо и на какво се палиш не знам...Покрай Олимпиадата ли нещо си се спекъл...я виж Йохан Блейк къв чук е ;)
Иво влиза във все по-добра форма и като гледам дисциплините...май само партньора му “Хълк-Чук” в момента може да го бие.
Ти като си много сигурен, на какво искаш да се обзаложиш...
От какво имаш нужда - на това ще се обзаложа. Ако спечелиш да си на кяр, ако загубиш да ти го подаря и пак да си на кяр ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.08.12 14:13.
Е той е нормално да спича всички спринтьори на света...с изключение на един:)
10.08.12
14:18
Е той е нормално да спича всички спринтьори на света...с изключение на един:)
На кой ? На Болт ?
Кат стана въпрос за Болт, оная вечер кат си бех пийнал и си говорим, ама на пияна глава не мога да се сетя как се казваше, бе некъв крепежен елемент ми се върти че е, ама къв точно...и викам “Ае оня Гайк няма кой да го бутне на две Олимпиади...” и единия от другите пийнали ми вика “Тоя Гайк беше футболист в ЦСКА, кви Олимпиади и ти...” ...леееешшшшшшшшш :D :D :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.08.12 14:19.
леле човече....какво пиете вие? :D
Мнението беше редактирано от Redalex на 10.08.12 14:21.
10.08.12
14:22
леле човече....какво пиете вие? :D
Не кво, а колко :D
Оня е Ибрахима Гай:)))) Уникален дървеняк...извесетн с емблематичните си изяви по дискотеките и тук-таме касапеше Гонзо, та да ни вкара по-малко:)))
Иначе имаше един Мукаси, той май имаше 10,30 на 100м., или нещо от сорта...
А за Болт нямам думи...
Ако бях на негово място се напъвам още малко да сваля на 100 и 200 рекордите и почвам яко 400-те...
Да избяга там едни 42 секунди и да се приключва с рекордите в спринта....
Абе нещо като Флорънс Грифит:)))
И ай да пишем по същество...като почна да тренирам:))))
10.08.12
19:39
Само не разбрах какво мерите сега? Търпение му е майката,пък и бащата:D,като дойде време който участва ще покаже до къде е. От цялата работа само последния кръг с късите гащи искам да видя.....хахахахахах
След принудителната почивка, хубава тренировка днес с Марина машина:)
-135кг. лег
-25 обръщания на 65кг. за 30сек.
-48 кофички за 60 секунди. на 27-мата се пуснах, на 30 кофички...всичките стриктни...последните 2-3 с леко бутане.
После малко супер серии кофички с 32кг.-набиране с 32кг., някъде по 6-7 в серия от всяко упражнение.
-лицеви в дроп серии...с 25-20-15-10кг. първата и 25-15-10 втората серия...
-42 обръщания с 50кг. за 60сек.
-125кг. лег
-малко на маймунската пътечка...8 лоста с лек наклон...един път нагоре и без да пускам надолу...разкачиха ми се раменете!!!
После уж отидохме с Марина да разпуснем на стадиона...то пък се оказа, че трябва да го гасим от пожар...
Глупави, прости, безотговорни хлапета по на 9-10 години с цигарките в уста го запалиха и за секунди лумна такъв пожар, че...намерихме един мокри парцали...полупахме с един мъж...Марина търчеше за вода...а виновниците...избягаха...и те са бъдещето на нацията ни...ТРАГЕДИЯ...после що съм бил нервен и съм бил песимист...ми много ясно що!!!
Цеко Минев бил запалил Витоша...сигурно...е такива малки дебили правят белите...
Къто и да е, оправия няма да има...
Поне тренировката ми се получи доста добре...
Добавките пак са на линия:))) Яко БЦАА, по 2гр. трибулус и 4бр. кре-алкалин.
До 9-ти септември ракийките и подобни се ограничават до санитарния минимум...
14.08.12
13:07
Седя си, чета тренировките и само чакам да ми кажеш, че това ти е подготовка за състезанието и да вадя казармения черпак(дето е правен от каска) и да почна да сипвам :D
Седя си, чета тренировките и само чакам да ми кажеш, че това ти е подготовка за състезанието и да вадя казармения черпак(дето е правен от каска) и да почна да сипвам :D
Много е лесно да сипваш като седиш и четеш отстрани...
14.08.12
13:20
Много е лесно да сипваш като седиш и четеш отстрани...
Да, лесно е. Особено след като си казал какво е необходимо(според теб) и виждаш всичко друго, но не и това, което си казал ;)
Не претендирам да съм прав и единствено достоверен :)
А най-лесно ми е да сипвам в залата :D
Аз за т’ва следващия път като идвам до Пловдив,пак ще си ‘’забравя’’ раницата с тренировъчния екип :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 14.08.12 13:29.
14.08.12
13:31
Аз за т’ва следващия път като идвам до Пловдив,пак ще си ‘’забравя’’ раницата с тренировъчния екип :D
После гледай само да не забравиш къде си оставил колата ;)
Само ме храните тука...как един не ме похвали за огнеборските ми способности:)))
14.08.12
13:38
Само ме храните тука...как един не ме похвали за огнеборските ми способности:)))
Нали си от ГЕРБ, лидера ви е пожарникар, то е ясно, че си се справил повече от добре :D
Аз съм си за себе си, не съм от никакви партии, или не в смисъла, който се приема от повечето...
Аз работя и се опитвам да помагам на млади хора...не да лайнарствам по министерства...
Леле, Славко, така като гледам хората около мен не могат една седмица да изтренират твоята тренировка за 1 ден, а пък живеят с представата че са силни и издръжливи. Много радваш :)
А с това на стадиона имаш осигурен премиерски пост хихихи :)
Мнението беше редактирано от Overlord на 14.08.12 15:28.
До 9-ти септември ракийките и подобни се ограничават до санитарния минимум...
и на 9ти септември, по случай празникО, ЧЕ избухнеш с 2 литра ракия, а? ;)
14.08.12
18:47
Моята подготовка пък е още по-елементарна :D
Омнадрен през ден:D…...шегувам се.....
Ами ти имаш 3 основни и 4 спомагателни движения.....
Много тегаво се подгатвям аз с 12-часови работни дни и цял ден смятане субсидии на трактори, комбайни, овце, телета и кози майки...:))))
Не става така.
16.08.12
18:07
Спираш субсидиите, не-ефикасните производители фалират, парите се дават за други неща, а цените на храните падат. Тия, които си губят работите, да се насочват към други сфери или да започват собствен бизнес.
Само дето като няма конкуренция знаеш ли кога ще паднат цените на храните , о великий Себастиане Умний Вторий :D
16.08.12
18:34
Ти ще кажеш дали няма конкуренция... Точно заради субсидиите няма конкуренция. Когато знам, че дори и да не продавам, ще получа пари от държавата - защо да се мъча да правя по-добър продукт? Ама спрат ли се - трябва да се замисля какво правя и доста да се потрудя, за да изляза на пазара с добра селекция и добри цени. Сещаш ли се?