Спонсориран лог Pure Nutrition (сезон 1): Karfi4ka

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.01.12
12:21

Мерси, Славко за подкрепата :)

казано от slavko на 30.01.12, 12:04:

Моите забележки са, че не тренира редовно и серизоно през периода на приемането на тия всичките добавки, но все пак сме зависими от работното ни време и тук също проявявам разбиране.

Това абсолютно е така, особено в първата половина, аз съм го и отбелязала в ревюто. Не толкова работното време, колкото раменете пречеха и страхът ако се натоваря както аз си мога...да не се извадя от играта пак.

Абе, тази скала за оценката да не е от 5 до 10?
Много ми е интересно при какъв ефект от продукта ще напишете оценка от 1 до 4, да речем?!?
Не искам да засега никой. Знам, че е субективно оценяването, но точно поради тази причина питам кога бихте дали по-ниските оценки.
Честно да ви кажа, аз като скрия с ръка оценката, прочета текста и на негова база дам моя оценка, винаги съм с минимум 2 единици надолу.
(Пиша ви в множествено число, за да не спамвам всички спонсорирани логове.)

30.01.12
14:02

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Кое налага този демонстративен рецидив?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.12 14:07.

30.01.12
14:21

казано от инж. Марин Маринов на 30.01.12, 13:34:

Абе, тази скала за оценката да не е от 5 до 10?
Много ми е интересно при какъв ефект от продукта ще напишете оценка от 1 до 4, да речем?!?
Не искам да засега никой. Знам, че е субективно оценяването, но точно поради тази причина питам кога бихте дали по-ниските оценки.
Честно да ви кажа, аз като скрия с ръка оценката, прочета текста и на негова база дам моя оценка, винаги съм с минимум 2 единици надолу.
(Пиша ви в множествено число, за да не спамвам всички спонсорирани логове.)

Предполагам по между 1 и 4 ако не съм мръднала на кг и сантиметри и мазно. Като изграяне на мазнини например съм постигнала това, което съм очаквала  с оглед на това, което съм вложила. Ето пример - ако съм се смазала от кардио всяка божа сутрин, тренирала съм отделно тежко, спазвала съм стриктен хранителен режим и ен съм мръднала - ем оценка 1, маскимум усилия - минимум резултат, добавките не са магически хапчета, а само ДОБАВКИ и помощни средства. Тук бих обвинила и оценила ниско, защото съм напарвила всичко, което зависи от мен. Ако при тези усилия съм мръднала с едно - две кила - оценката щеше да е между 2 и 4. При положение, че не съм правила кардио, тренировките, поради влошеното здарвословно състояние бяха редки и леки, т.е. не съм вложила максимум усилия, за мен постигнатият резултат е максум за усилията, които съм вложила. Не мога да сложа ниска оценка, защото както казах, добавките ен са вълшебство, а помощ. Оценката е субективна, оценявам на база какво аз съм направила, за да постигна определен резултат и доколко дадения продукт ми е помогнал. За моето количество усилия, разултатът ми се изразява в дадената оценка. Надявам се,ч е отговорът е задоволителен, ако не - ще обясня отново :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.01.12 14:23.

30.01.12
22:16

30.01.2012г.

Храна:

10:00 - бъркани яйца;
14:00 - бъркани яйца със сирене;
19:00 - суджук;
22:30 - кисело мляко;

Добавки:
22:30 - Syntrax Whey shake;

30.01.12
22:54

Първо, браво за смелостта и искрените оптични доказателства. Мисля, че не си изглеждала зле на снимките преди (първите две леви—явно).
Моето лично, нежелано и неуместно мнение е, че на снимка номер 1 изглеждаш доста добре и секси, бих казала.
Снимка номер 2, което би трябвало да е след фет бърнара, мисля, че си сложила дланите точно на местата, където искаме да видим въпросния ефект и това е малко кофти.
На снимка номер 3 , в гръб след бърнере и преди—ясно е че на снимката след бърнера умишлено си напрегнала мускулите да изпъкнат, но няма значение, всеки би направил това.  Моето лично, нежелано и неуместно мнение—харесва ми повече дамският гръб в твоя случай преди фет бърнера.  На последната снимка ми става направо страшничко, що се отнася до физиката ти, а до атлетичните ти умения - респект!

30.01.12
23:01

Значи аз трябва да съм ебаси страшилището... :D :D :D

30.01.12
23:17

казано от Marina на 30.01.12, 23:01:

Значи аз трябва да съм ебаси страшилището... :D :D :D

Направо Хълк в женски образ :D :D :D
Извинявам се за спама (sun)

31.01.12
01:10

Хора, стегнете се и не опорочавайте една добра инициатива. Ние не сме изкарали продуктите космичесики, стероиди, Слин-Сейн, Млин-Сейн... Това са стандартни продукти, изключително конкурентни и действащи на БГ пазара.

31.01.12
13:31

Кико, не знам на какъв екран гледаш снимките, обаче ефектът, който аз виждам е покъртително забележим във всяка една от снимките ‘преди и сега’. Не знам дали е от фет бърнър, или от това, че Карфичка тренира яко, или от двете, но е факт, че ефект има и всеки би го видял. Браво за постиженията!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1