Спонсориран лог Pure Nutrition (сезон 1): Десо

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Кольо Пияндето на 04.01.12, 10:59:

казано от Десо на 04.01.12, 10:52:

Това делоудът е много хубаво нещо бре :D

Ще се сетиш ти... (giggle)
Само не разбрах кой те учи на тия купешки думички... делоуд... баба ти само делоуд е правила! :D

Ами ти като си във вечен ДЕЛОУД, откъде знаеш разликата? :D

казано от Десо на 04.01.12, 11:05:

Ами ти като си във вечен ДЕЛОУД, откъде знаеш разликата? :D

Кой е във вечен делоуд, бре?! (wasntme)
Аз рАботя нАучно - 6 месеца делоуд + 6 месеца здраво гърбене! Аматьор! :*

Ден 52 - 04.01.2012

9:00 - 5 гр креатин, 2.5 гр бета-аланин
9:30 - 250 гр свинско, шепа ядки (лешници и бадеми)(2 дражета АДАМ, 1 драже Ултра Омега-3)
13:30 - протеинов бар Supreme
18:00 - протеинов бар Supreme, 50 гр ядки, 100 гр телешко
21:30 - шепа ядки, 100 гр кашкавал, домашен суджук (1 драже ултра Омега-3)
23:00 - 2.5 гр Бета-Аланин, 5 гр Креатин, половин доза Black Jack
00:30 - 30 мг цинк глицинат, 400 мг магнезиев цитрат

Вчера главно работих и учих. Голяма грешка беше да си помогна с Black Jack за ученето. След това не можах да спа спокойно :D Имах  и лека мускулна треска на гърдите. Нормално е, все пак не ги бях натискал от много време. Рамото засега е добре.

Ден 53 - 5.01.12

9:00 - 5 гр креатин, 2.5 гр бета-аланин
9:30 - 3 яйца, кашкавал, микс от ядки (2 дражета АДАМ, 1 драже Ултра Омега-3)
13:30 - протеинов бар Supreme
17:00 - протеинов бар Supreme
19:30 - 80 гр домашен суджук, кашкавал, микс от ядки
20:30 - 2 дози Black Jack

21:00 - 22:30 - Тренировка

А: Военна преса - 40х3, 50х3, 60х3, 70х1, 75х1, 85х1, 90хF
Б: Мъртва тяга - 100х3, 120х1, 150х1, 180х1, 200х1, 205хF
В: Обръщане от стоеж - 60кг - 5х3
Д: Изхвърляне от стоеж - 50кг - 5х3

По време на тренировката - 4 дози BCAA Blast, 5 гр Креатин, 2.5 гр Бета-Аланин

23:15 - 2 с.л. мед
00:00 - 3 яйца, суджук, кашкавал (1 драже Ултра Омега-3, 30 мг цинк глицинат, 400 мг магнезиев цитрат, 35000IU Витамин D-3)

И така. Два персонални рекорда за деня. Лошото беше, че изобщо не трябваше да правя максове. Никаква мотивация, пристигнах в залата с пораженческо мислене. Допълнително един селянин, местния тартор ме ядоса и се карахме за лоста елейко :D :D :D В крайна сметка го взе, но за мен остана по-хубавият лост :D Целият ден ми беше някакво криво и буустъра не можа да ме вдигне. Мисля, че здравеца ми идва вече в повечко. Военна преса изобщо не трябваше да правя. При изпълнението, видимо се усещаше болка в лявото рамо, а все още имах силна мускулна треска на гърдите. В крайна сметка бутнах 85кг, а захождането на 90 кг беше много лошо. Все пак избутах лоста от гърдите до брадичката. При тягата нямах странични проблеми, но тъпият селянин ми вдигна кръвното. Добре, че беше Витан да ме надъха на 200 кг, защото когато стигна лоста до коленете, можех и да я пусна, но на инат продължих. Техниката на 200 кг не беше никак лоша. Най-много ме удари в задното бедро и гърба, а кръста по никакъв начин не го отнесе. След това поради разправии, мина много време и за 205 кг бях прекалено студен и дори не можах да я отлепя.

Все пак си имам едно на ум, след две седмици да тествам наново максовете.

Олимпийските бяха чудесни. С малко кила, но техниката беше супер. Особено изхвърлянето го усетих изцяло в гърба и трапеца.

Финално Ревю на Спонсорирания Лог с Pure Nutrition!

Дойде време и за финалното ревю на спонсорирания лог с продукти на Pure Nutrition. През този период продължил около месец и половина, базовият ми стак се състоеше от три продукта на Pure NutritionBCAA Blast, Black Jack и Kre-Alkalyn. През това време приемах и други продукти, здравословни добавки на NOW, които по принцип пия през повечето време и мога да направя трезва оценка за спортния стак. Тааа, време е да разгледам продуктите един по един.

BCAA Blast

Верижно-разклонени аминокиселини, които съдържат 4 грама БЦАА и 1 грам Глутамин в доза. Има също добавен витамин B-6 и малко електролити. Приемах продукта само по време на тренировка, като разтварях четири дози в 1 литър вода.

Вкус Грозде - 10/10
Вкус Плодов Пунш – 8/10

Определено вкусът грозде е повече от впечатляващ. Със сигурност това е най-добрият вкус на аминокиселинен продукт, който съм пил. Имат опит с няколко вкуса на Екстенд, Purple Wraath, Purple Intrain, BCAA Express, ON Amino Energy и SizeOn. Гроздето остава едно много специфично усещане, все едно в разтвора има парченца от люспите на гроздето. Всъщност на етикета пише, че в състава наистина има такива и мисля , че именно това придава очароващия вкус. Плодовият пунш е също много приятен и му давам висока оценка, но той е по-скоро близък до други вкусове и не се отличава с нещо чак толкова невероятно. Това, което ми направи добро впечатление е, че и двата вкуса са ненатрапчиви и не остава досаден послевкус.

Разтворимост Грозде – 8/10
Разтворимост Плодов Пунш – 9/10

БЦАА са известни с лошата си разтворимост.  BCAA Blast направи добро впечатление и по този показател. Плодовият пунш се разтваря перфектно дори и в студена вода. За разлика от него обаче, Гроздето се разтваря малко по-трудно и отнема известно време, но се получава. Би било проблем единствено ако продуктът се приема веднага след разбъркването, иначе след няколко опита всичко се разтваря нормално.

Цена – 9/10

Цената за продукт с подобно качество е повече от добра. Отбелязвам, че и повечето конкуретни продукти на пазара са вече с по-високи цени (визирам Екстенд), то тази е напълно задоволителна.

Странични Ефекти – 10/10

Не се забелязват абсолютно никакви странични ефекти.

Ефективност – 9/10

Макар и учудващо, усетих BCAA Blast от първата тренировка. Веднага след нея и на следващия ден се чувствах по-възстановен, съответно по-малко мускулни трески и повече тонус. През целия период на употреба се възстановявах доста по-добре и бях повече от готов за следваща тренировка.

Обща Оценка – 9/10

BCAA Blast за мен определено работи.  Много по-добро възстановяване отпреди. Със сигурност ще поставя продукта, като един от основните си спортни суплементи.


Black Jack

Black Jack е предтренировъчен продукт, който спада към класа на енергитиците. Приемах продукта 1-2 дози , 30-40 мин преди тренировка.

Вкус – 8/10

Повечето буустъри са доста сладки и не впечатляват с вкус. Black Jack е приятен, не прекалено сладък и не оставя послевкус. За азотен буустър вкусът е добър и приемлив.

Разтворимост – 8/10

Нямах проблеми с разтворимостта. Единствено оставаха ярки червени частици на дъното на шейкъра, когато разбърквах с лъжица. Поради силната сладост предполагам, че това е овкусителят.

Напомпване – 7/10

Макар, че има аргинин АКГ и съм го приемал до 3 грама, Black Jack не впечатлява с напомпванията. Мисля, че оценката е оправдана, впредвид, че продукта е повече енергитик.

Сила – 8/10

След първите приеми нямаше рязък скок на силата, но определено се чувствах по-силен отпреди. В това отношение продуктът се справи добре, но все пак не е строго секретен медикамент.

Издръжливост – 9/10

Ето тук, Black Jack направи най-силно впечатление. Определено въздухът и издръжливостта ми се увеличиха. Правих по-кратки почивки и имах потенциал за повече повторения. И най-важното, не се уморявах към края на тренировката.

Фокус и Мотивация – 10/10

Най-силната черта на Black Jack. Все пак енергийният комплекс си каза думата. Бях много по-концентриран и мотивиран. Към края на тренировката нямах краш и не се чувствах смазан. Предполагам, че това се дължи на Йохимбина, който по принцип подържа енергията по-дълго време. Както обичам да казвам, тази „друсалка” си заслужава.

Странични ефекти – 8/10

Краш в края на тренировката нямах. Вече като наближиха два месеца, започнах да чувствам малко повече нервност и тревога. Това е напълно нормален ефект от енергитиците. По принцип не препоръчвам редовна употреба на стимуланти повече от 6-8 седмици.

Цена – 9.5/10

59 лв са възможно най-приемливата цена за толкова силен продукт. Далеч по-евтин е от повечето аналози, дори при големи промоции и отстъпки. В това отношение давам висока оценка.

Обща Оценка – 8.5/10


Kre-Alkalyn

Кре-Алкалинът реално е буфериран монохидрат и би трябвало да се усвоява по-добре и да не задържа вода. Поне на теория. Имам база за съпоставяне, тъй като съм приемал Кре-Алкалините на EFX и NOW. Приемах този на Pure Nutrition – 3 грама в тренировъчните и 1.5 грама в нетренировъчните дни.

Сила – 8/10

Давам нормална оценка по отношение на силата. Кре-Алкалинът никога не ме е впечатлявал със силни силови постижения. И този път имах умерено покачване на сила, което го дължа и на комбинацията му с Black Jack. Това, което забелязах веднага след започването на приема е увеличаната експлозивност.

Издръжливост – 8/10

За аеробна издръжливост нямам впечатления, но силовата ми се повиши. Забеляза се по-бързо възстановяване между сериите и възможност да правя повече повторения, при това че тренирах главно с нисък обем.

Възстановяване – 8/10

Може да прозвучи налудничаво, но Кре-Алкалинът винаги ми е подобрявал малко възстановяването. И този път имаше подобен ефект. В началото не можех да преценя дали е от него или BCAA Blast, но след спиране на приема му забелязах съвсем малко по-лошо възстановяване.

Цена – 8.5/10

Кре-Алкалинът  е сравнително скъп креатин. Съпоставено обаче с другите марки, цената е добра.

Странични Ефекти – 9/10

Нямаше типичните за креатина странични ефекти като болки в стомаха или задържане на вода.

Обща Оценка – 8.3/10

Общо взето получих това, което очаквах. Кре-Алкалинът на Pure по нищо не отстъпва на другите, които съм ползвал, но и с нищо не ги превъзхожда. Продукт, който работи и тези, които усещат Кре-Алкалина ще останат доволни.


Като цяло възстановяването ми през целия период на лога беше значително подобрено. Макар с травма на рамото, силовите ми постижения се качиха. Тягата ми скочи с 10кг, а военната преса с 5 кг. Също така правих повече повторения HSPU и набирания отпреди. Станах много по-бърз и експлозивен. Теглото ми се качи от 82кг на 85.5 кг, като качих малко мазно на корема, но определено гърбът и раменният пояс наедряха. За съжаление се разболях в края на лога и не можах да установя дали силата ми се е качила повече след почивката след Смолов, най-тежката програма, която съм карал досега и минах повече от успешно с добавките. За финал мога да направя заключението, че стакът беше успешен.

По-здрави!

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 27.01.12 19:08.

Десо, много хубави ревюта си направил, мисля че ще са повече от полезни за трениращите :)

Phxxx

28.01.12
20:06

Браво,добри ревю-та :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1