26.06.12
22:54
Здравейте,
днес си поръчах OxyELITE Pro и вече нямам търпение да го започна, но искам да направя една консултация с вас. Аз съм на 28 години и имам да свалям десетина излишни килограма. За съжаление естеството на работата ми е такова, че работното ми време е дълго и въпреки, че постоянно съм на крак не чувствам, че се движа достатъчно. За фитнес няма никакво време, едвам отделям половин час за малко тренировка вкъщи (и то вечер). Понеже имам велоергометър въртя педалите около 15 мин и след това правя малко по-интензивни упражнения. Сега в жегите не ми се и яде много и наблягам основно на салати и на по-леко месо. По принцип пия доста вода и други течности. Бихте ли ме посъветвали дали да продължавам в този дух след като започна и OxyELITE Pro, в каква доза да го приемам, трябва ли да го комбинирам с нещо друго, с каква честота да бъдат “тренировките” и т.н., за да постигна желания резултат. Едва ли ще имам време за отпуск, но все пак може да се отвори малко време за море през август и да не се излагаме ;)
Благодаря Ви предварително!
Последното изречение ще отблъсне доста от хората и няма да си направят труда да ти отговорят.
Накратко ще ти дам насока.
1.Хранителен режим(направи си такъв и гледай да си на ОКБ)
2.Тренировки(не търси оправдания а намери време)
3.Ако си начинаещ остави оксито за след време(чудесата стават само в филмите)
Като направиш всичко това ще се учудиш от резултата.
27.06.12
13:06
Нямам никаква идея защо ще отблъсне хората, но явно има някакъв фитнес речник, с който не съм запознат... За тренировките... ако искаш вярвай, но не е оправдание - време няма и не виждам кога скоро ще намеря - дано не ти се налага да не можеш да намериш време дори и за личен живот! Но благодаря за отговора - ще го имам предвид!
казано от angelblood на 27.06.12, 13:06:
Нямам никаква идея защо ще отблъсне хората, но явно има някакъв фитнес речник, с който не съм запознат...
ами просто тук са хора които се занимават с спорт целогодишно и не се толерират много летни пред плажни спортисти.
казано от angelblood на 27.06.12, 13:06:
За тренировките... ако искаш вярвай, но не е оправдание - време няма и не виждам кога скоро ще намеря - дано не ти се налага да не можеш да намериш време дори и за личен живот! Но благодаря за отговора - ще го имам предвид!
аз работя по 14/15 часа на ден и намирам време(няма да тренираш всеки ден в залата все пак)