26.04.05
22:31
преди време исках да си стегна тялото,но напъвих 1 фатална грешка-тръпах маса и работих само за крака и дъпе,но малко непавилно и сега немога да смъкна това,което качих.искам малко help.опитах с някои препарати,но засега няма много ефект.последното,което ми казаха беше да пробвам с фолиева киселина,но видях,че съдържа нишесте,което доколкото знам не топи мазнините :) .бихте ли ми дали няо компетентен съвет за препарат и някаква тренировка, горе-doly да става за в домашни условия,тъй като времето вече ми е малко кат :( ?!
Моля пишете на кирилица! Моля слагайте конкретно заглавие на темите си! Моля спазвайте правилата във форума!
Емил
//offtopic: Хех, не виждам модераторите да са санкционирали твоят пост (защото не е на кирилица, което е според правилата на сайта).. може и да е от уважение :lol:
Аз до колкото разбрах си натрупала маса (мускулна) на определени места и сега искаш да се отървеш?! Ако е така то проблема ти е доста сериозен, тъй като има два основни начина да махнеш тази маса:
1. Да претренираш систематично, без да се възтановяваш. Например тренираш всеки ден тези мускулни групи от които искаш да махнеш, като задължително в този период не се храниш пълноценно (не можах да намеря по-просто обяснение на хранителния режим които трябва да спаваш - нещо като НВД). Този вариант е доста неприятен и болезнен за изпълнение.
2.Сходен с първия. Т.е. систематично си на ниско въглехидратна диета, като ограничаваш дори и белтъците. Това може и да е вредно, като целта е да загубиш маса.. равномерно.. дори и там където не искаш. В момента в който получиш задоволителен резултат започваш тренировките от “0”, като тренираш тези групи които искаш да качиш маса за да възтановиш пропорциите. При този вариант рискуваш да влошиш здравословното си състояние, както да загубиш например гръдна обиколка (което е основната причина този метод да не се прилага често от жени). Този метод обаче се използва от много мъже (дори и без да осъзнават, че праят точно това).
Има и трети вариант, но също няма да ти хареса: Да качаваш на другите места така, че да компенсираш.
Като цяло грешките винаги се заплащат скъпо, но дано проблема да е много малък и да можеш да се възползваш от някой от посочените методи.