Промяна или не ?

27.06.12
16:01

Здравейте. В момента тренирам 3 пъти седмично - Понеделник - гърди,бицепс ; Сряда - гръб , задно рамо, трицепс, трапец ; Петък - крака , рамо. Въпросът ми е дали ще е по- добре да тренирам 4 пъти , тъй като сега ще имам повече време . Примерно - Понеделник - гърди ; Вторник - крака , рамо ; Четвъртък - гръб ,задно рамо , трапец ; Петък- бицепс , трицепс . Корем и кардио правя почти след всяка тренировка. Храня се около през 3 часа. На 17 съм ,180см 75кг,  от около година тренирам . Целта ми е да кача ММ без да се омазнявам , доколкото това е възможно.
Моля изразете мнение , дали става 4 дневния сплит , ако не-  предложете друга идея
п.с. С приоритет са гърдите , особено горната част , защото имам един дефект ,който мразя и искам да залича.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1