28.06.12
20:18
Здравейте,казвам се Михаил,на 16 години съм,тежа 70 килограма и съм висок 1.79.Занимавам се със САМБО в понеделник,сряда и петък.Изключително много искам да качвам мускулна маса и килограми и ходих на фитнес към 5 месеца като резултатите си бяха добри.Та сега като сме ваканция смятам вторник,четвъртък и събота да вкарам трибойски тренировки и то двуразови.Въпроса ми е малко странен,но искам да знам дали,ако правя трибойска тренировка (клек,лег и тяга) ще качвам добре килограми и маса.Всички трибойци са адски масивни и точно към такава физика се стремя.Ако трябва да давам пример най-много ми допада физиката на Мат Крокзалески.Като ходя на САМБО ще се набирам и ще правя коремни преси за да не изостават бицепсите и корема.Имам протеин,креатин и гейнър,които пиех преди.Та искам да попитам дали трибойската тренировка е подходяща за покачване на кила и маса ? Като цяло страшно много ми харесва трибоя като тренировка и спорт и бих искал да започна да се занимавам,не в някой клуб,а просто да имам трибойска програма по,която да тренирам.
Темата беше редактирана от POWERLIFTER на 28.06.12 21:05.