01.07.12
02:50
Целта ми е изчистване на излишните мазнини и максимално запазване на ММ.За да запазя ММ ще приемам БЦАА по 10гр. преди и след тичането.КЛА е малко коментиран продукт и затова се допитвам до вас тъй като не намерих нищо за КЛА което да наклони везните в негова полза или пък обратното да ме откаже от него.Хубавото което прочетох за него е че освен за изгаряне на мазнините се използва и за ММ.Не очаквам да натрупам маса от него но поне ако може да спомогне да не губя мускул.Преди време бях чел че с КЛА най-добре се изгарят коремните мазнини,незнам доколко е вярно.От друга страна л-карнитина е най-често използваната добавка за изгаряне на мазнини.Лошото е че CLA е на хапчета а и л-карнитина трудно намирам на прах.Мразя таблетките.Ако може препоръчайте ми и конкретни марки а ще съм доволен да чуя и предложения за други добавки ако може.Всяко мнение ще ми е полезно.Благодаря предварително
ЕДИТ : Вече темата е за избор на липотропен бърнър.
Темата беше редактирана от Toshko Todorov на 01.07.12 16:53.
01.07.12
08:39
И двете са пари хвърлени на вятъра. При толкова бърнъри не виждам защо се спираш на това.
01.07.12
13:55
Еми аз попринцип мисля да го комбинирам с кленбутерол.Иначе за бърнър ако е мисля че сега лятото ше е по добре да е липотропен.Нещо като Animal Cuts 3.Препоръчай нещо
01.07.12
16:32
Препоръчай нещо
Да забравиш за клен-а. Ревюта и мнения за бърнъри бол. За клен-а съм сигурен, че почти нищо не знаеш, а дозите, които работят ти дават и всичките странични ефекти.
01.07.12
16:52
Е чел съм доста но при всеки е различмо.Някъде гледах Super Cuts 3 го хвалят на други места казват че не го усещат.Сега се колебая между Super Cuts 3, REDuction PM, REDuction AM и Biotech USA Super Fat Burner.
Ще взма едно от 4-те ако може дайте мнения.
02.07.12
16:17
Ама , виж ся .. Хънтъра ти казва , че има РЕВЮТА бол . Ти говориш за хвалби и мнения . Хвалби и мнения от разни пикльовци или заблудени плажни п*тки без грам знания навсякъде ! Ама теб , к’во те топлят те ? Ако отвориш някоя тема за бърнър ще видиш , че има мнения от разни онлайн хулигани , ама , като ги питаш да се обосноват виждаш , че не им се отдава . Виж ревюта от типа на това за Ripped freak (от хед_хънтър) или това на Скорч (от Емзо) - ПРИМЕРНО !
Предполагам можеш да се разчетеш малко из форума и да видиш , кои са съфорумниците , които имат знания и опит ! Та , следи техни мнения , ревюта , теми и т.н. :) Тия мнения от аверчета хич не са за вярване в 90% от случайте . Същото с мненията под даден продукт в онлайн сайт , примерно.
П.П. Тъй де .. и хед е споменал мнения , но.. нвм xD you get the idea ^^
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 02.07.12 16:18.
02.07.12
16:46
Знам че емзо е оптал почти всички бърнъри, но повечето ревюта са за термогенни.Сега ще разгледам по обстойно и ще видя какво ще намеря.
П.П. А ще имат ли ефект бърнърите ако ги ползвам без кардио.Само с тренировки на лостове и диета направена след вега тест.
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 02.07.12 17:24.
02.07.12
18:42
Добавките просто подобряват резултатите от тренировките , не изключват нуждата от такива. Някои добавки , като протеин и витамини например , може да се взимат и без да се тренира .Но добавки от сорта на бърнъри и буустъри според мен няма смисъл да се употребяват , ако не се спортува подобаващо .
Да , говоря за спортуване изобщо , но и случая със кардиото е същия. Възможно е да видиш ефект и без кардио , но със него има предпоставки за по-добър ефект ! Естествено приемаме , че хранителния режим е добър ! :)
Лично мнение де.. ^^
EDIT : Оо , питай хед_хънтър за евтиний от сорта на биотеч , той ги разбира ! :D Възможно е да имат и някой добър продукт , ама аз не бих рискувал...
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 02.07.12 19:03.
02.07.12
18:51
Ще си направя вега тест да видя организма ми как приема различните храни и според него да си изготва диета.Бърнър гледам да е нещо по евтино.Рааззгледах ревютата във форума но те са само за по скъпите и утвърдени бърнъри които си се знае че работят.Интересуват ме главно по-евтините като тези на биотех уса.Попринцип когато гледам за добавки изобщо не ги отразявам тях но вчера някъде мернах в една статия че 1 от бърнърите им бил добър а беше на цена около 15-20 лева.Вярно че не стигаше за месец а за 15 дни но пак си е добре за тази цена,ако остана доволен пък може още 1 да взема.Другото което се чудех са Малинови кетони.Видях едни които имаха 500мг в таблетка и ми се стори добре.Ревюта като четох и ги хвалеха доста тези на AI Sport които са 500мг таблетката.Последните ми вариянти са Animal Cuts 3 и REDuction AM
03.07.12
23:39
По етикет го сравнявах с Super Fat Burner на биотех уса и като гледам някой съставки ги има в повече при биотех но пък други ги няма.Чудех се за комбинацията синефрин,аспирин и кофеин.Какво ще кажете за нея ?