02.07.12
15:53
Добър ден искам да ви помоля да ми препоръчате някакви хапчета или нещо за пиене или каквото и да е било за издръжливост сила и въздух. Тренирам футбол и искам да съм издръжлив да имам въздух и да имам сила а не след второто полувреме да издъхвам бихте ли ми препоръчали нещо добро ?
02.07.12
16:47
Тренирай повече . Принципно има много буустъри и тем подобни , но няма как непрекъснато да караш на тях . Просто не си в достатъчно добра форма . С времето ще се оправиш .
Интервално кардио с нарастващи серии ще ти свърши чудесна работа. Използвай търсачката, преди няколко дена прочетох и страхотна статия за крака в която бе включена може би интересна за теб програма. Успех
02.07.12
21:02
Може ли линк ? И се пак да ми предложите нещо ?
02.07.12
21:06
АА ти искаш на готово,нали, най-лесно, гълташ хапче и 100мин тичаш като кон.То така ако се ставаше добър в нещо..Глътнеш хапче и айде 6 на изпитите.Тренирай и с времето ще стане.
03.07.12
01:38
Аз си имам нали всичко но искам да взимам и такива неща
На времето за футболягите имаше Б-дванайски в крака и кленбуторол сиропче...
За да не отварям нова тема при наличието на много подобни бих искал да попитам съществуват ли добавки, от които не са качва маса и същевременно дават сила, издръжливост, концентрация, енергия, бързина?! Азотните буустери са за друга дисциплина, така че ще бъда благодарен ако някой сподели опит и познания.
Честно ли?
Не си трениран, затова издъхваш, там треньори нямате ли, за да ти кажат някои неща за това КАК се постига сърдечно-съдова издръжливост на първо място?
Иначе какво искаш да ти кажат хората тук, специално за това, което си написал ИМА медикаменти, но не ти ги препоръчвам, освен ако не искаш, разбира се, заради един футбол да ти гръмне сърцето.
01.08.12
13:41
Вярно футболистите биете по тъпота дори борците, а те ми бяха фаворити!
п.п. Val S, да има такива добавки. Малко четене по въпроса и ще ти се изясни ситуацията. Дака ще избегнем едни нелепи въпроси от рода “Кои са, как действат, колко да взимам и т.н.”
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.08.12 13:42.
казано от head_hunter на 01.08.12, 13:41:
п.п. Val S, да има такива добавки. Малко четене по въпроса и ще ти се изясни ситуацията. Дака ще избегнем едни нелепи въпроси от рода “Кои са, как действат, колко да взимам и т.н.”
Изключително компетентно мнение, Мастре! Просто немаше как да не ти цъкнем глас:*
01.08.12
18:25
казано от Val S на 01.08.12, 11:34:
За да не отварям нова тема при наличието на много подобни бих искал да попитам съществуват ли добавки, от които не са качва маса и същевременно дават сила, издръжливост, концентрация, енергия, бързина?! Азотните буустери са за друга дисциплина, така че ще бъда благодарен ако някой сподели опит и познания.
Кре-алкалин, Инозин , Синефрин/Йохимбин, Бета-аланин, Таурин, Азотен буустер
Animal RAGE примерно ;)
Като чуя азотен буустер и автоматично си представям линия пико със шепа бионабол...не знам що :P
Абе момчèта, някой чувал ли е за бойни матрици?! :D
Fightrer Fuel изглежда обещаващо.
Май трябваше да се огледам първо за отзиви за PEAK, но така или иначе вече направих поръчката.
За още енергия си поръчàх и Cellforce на същата фирма.
Анимал флекса вече е в арсенала.
Ше си карам тихичко с витамините на центрум и завърша стака с FIGHT FACTOR (Nutrabolics). Невероятно интересно съдържание, казаха, че до 3 дни ще ми го доставят. Чувствам, че скоро ще изригна като на 25 :)
казано от Михаил Стоянов на 02.07.12, 15:53:
а не след второто полувреме да издъхвам...
Абе колко ПОЛУвремена имате? Това, че издъхваш СЛЕД второто полувреме, не значи ли, че издъхваш СЛЕД мача всъщност (dull)
За издържливост: бягай за издържливост. Натрупай една база като бягаш 1-2 пъти седмично по 40-50 минути с леко темпо. Включвай дълги преходи в планината или веднъж в седмицата прави още по-дълги бягания: нещо от сорта на 15-20 км.
С хапчета няма да стане.
казано от Val S на 02.08.12, 09:09:
Като чуя азотен буустер и автоматично си представям линия пико със шепа бионабол...не знам що :P
Май трябваше да се огледам първо за отзиви за PEAK, но така или иначе вече направих поръчката.
Ше си карам тихичко с витамините на центрум и завърша стака с FIGHT FACTOR (Nutrabolics). Невероятно интересно съдържание, казаха, че до 3 дни ще ми го доставят. Чувствам, че скоро ще изригна като на 25 :)
Че ти си знаеш всичко...защо изобщо питаш?
02.08.12
14:12
За да не отварям нова тема при наличието на много подобни бих искал да попитам съществуват ли добавки, от които не са качва маса и същевременно дават сила, издръжливост, концентрация, енергия, бързина?!
Има, но са забранени от WADA ;)
Иначе и с тях няма да се случи чудо, но осезаемо подбутване - да.
p.s.Както обикновено - отговора на въпроса е в самия въпрос ;)
казано от slavko на 02.08.12, 09:40:
Че ти си знаеш всичко...защо изобщо питаш?
Не е баш така. Всъщност тук има ли някой, който претендира, че знае всичко?!
На тези “бойни матрици” попаднах съвсем случайно и да си призная не е особено готино да пействаш всяка една съствка и да четеш кво ти праи. Не съм толкова на ти с веществата.
Аз лично имам маааалък проблем с по-буустерните добавки щото нещо се ядосвам в повече, а когато изгубиш самоконтрол губиш и концентрация, в резултат просто губиш. Сега например се притеснявам за енерджайзера, който си поръчах-имам притеснение, че ще избесневам на нервна почва от него. И ето отново аз не съм наясно в добавките съществува ли нещо за успокоение на нервната система....
02.08.12
23:39
казано от Val S на 02.08.12, 09:09:
Не съществува подобно понятие, като “бойни матрици”. В повечето случаи това са продукти от рода на азотните бустери, но избягват във състава си вазодилататори. Иначе аз му казвам торлюгюведж, а нормалните хора All in one. Много от фирмите производители или опаковчици се отвориха на fight простотиите в асортимента си, защото ММА набра доста популярност, а това е не малка пазарна ниша, та се стремят да дръпнат точно тази клиентела ;)
Да изкоментираме Fighter Fuel :
Power-Fight-Matrix:
ß-Alanin, L-Citrulline-Malate, Taurine, Glucuronolactone - 4.500 mg Крайно недостатъчни дози на всяка една от съставките на въпросната матрица.
Crea-Fight-Matrix:
Creatine-Alpha-Ketoglutarate, Tri-Creatine-Malate, Tri-Creatine-Citrate, Creatine-Monohydrate - 4.000 mg айде сега ще ме убеждават, че четири гр. креатин са достатъчни /тук вече не обсъждаме, че са сума източници и реалното усвояване на всеки един от тях/
Amino-Fight-Matrix:
L-Leucin, L-Lysin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Methionin, L-Threonin,
L-Phenylalanin, L-Tyrosin - 10.000 mg - Десет грама амино за пред тренировъчен продукт стават, но ако се разчита само на тях си е греда от всякъде.
Витаминния комплекс може да предизвика само усмивка. Та хич не изглежда обещаващо въпросната фуражна смеска, но пак изглежда по-добре от етикета на FIGHT FACTOR :D
За това и по-горе ти препоръчах малко повече четене ;) Въпроса е, че според нуждите можеш да си набавиш подходящи продукти, да си сигурен във грамажа, който приемаш /до колкото това е възможно/ и да не се ръсиш колосални цифри за глупости.