03.07.12
20:01
Здравейте. Аз съм момче на 16 години, 178 см ръст, 78кг. Имам излишни мазнини около корема и долните гръдни мускули. Определена диета не спазвам. Не ям хляб, не пия газирано. Мисля да взимам протеини за отслабване, съчетано с тренировки. От 2 месеца ходя на фитнес ( 4 пъти на седмица). Какво бихте ми предложили като протеин и някаква нова програма, наблягащо на отслабването. Мерси предварително.
03.07.12
20:23
казано от Hakio Mhmd на 03.07.12, 20:01:
Мисля да взимам протеини за отслабване.
Нови ли са?!?Не съм ги чувал до сега,ще погледна в нета да ги видя :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ПС. как ги мислите такива.Имайте малко жал ще ме уморите :D :D :D
Много ми е странно, когато някой каже, че ходи от “2 месеца на фитнес” и в крайна сметка даже не знае основните неща, свързани с тази насока. Във форума има достатъчно полезни статии, свързани с твоите въпроси, които биха могли да ти помогнат. Предлагам ти първо да прочетеш и после пак да питаш. Българинът винаги е имал навика всичко да му се поднесе на тепсия и за съжаление - продължава.
поне знаеш ли какво е протеин,за какво е,как действа......Поне до 3/4 години напред май не ти трябват добавки ;)
04.07.12
08:52
Исках да знам дали имам нужда от протеини.. Междудругото знам какво са протеини. Нямаше нужда да ме навиквате и да се подигравате, но така де в България питаш нещо и ти казват колко си тъп.
Мнението беше редактирано от Hakio Mhmd на 04.07.12 08:53.
04.07.12
12:02
казано от Nathan на 03.07.12, 20:48:
Много ми е странно, когато някой каже, че ходи от “2 месеца на фитнес” и в крайна сметка даже не знае основните неща, свързани с тази насока. Във форума има достатъчно полезни статии, свързани с твоите въпроси, които биха могли да ти помогнат. Предлагам ти първо да прочетеш и после пак да питаш. Българинът винаги е имал навика всичко да му се поднесе на тепсия и за съжаление - продължава.
Мен пък ме дразни постоянното мрънкане и недоволство на българина!
Нали това тук е форум,да се пита,да се споделя....
Защо да не драсне 1 тема и да получи 5 различни мнения от хора с опит (дебалаци :Д като мен) и така.
Фитнес -> Упражнения и там има тренировки за корем,но като цяло майката му е тичането,за предпочитане из парковете и горите,но щом ходиш на фитнес и пътеките.
Аз за 2 месеца всеки ден ходене на фитнес плюс 20 минути тичане на пътека съм 8 килограма надоло,но аз съм по-нисък и по дебел.При теб ще стане по-бавно,най-важното е да си постоянен!!!