04.07.12
11:49
Здравейте, търся нещо за по бързо възстановяване и издръжливост .Ходя само да бягам и на лостове,но не мога да понасям мускулната треска на краката от по 4 дена и се чудя към какво да се насоча.Прочетох една статия за бета-аланина и видях, че той е за това ,но като не разбирам и не съм ползвал до сега ,реших да питам..Достатъчно ли е само тази аминокиселина или трябва да се комбинира и с други ..желателно ли е да се добавят и витамини.. и най-вече да препоръчате някоя марка с добро качество.
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 04.07.12 11:51.
04.07.12
12:38
мускулната треска се оправя с тренировки.. избери си подходящ хранителен режим.. добавки не ти трябват.. най-много мултивитамини може да си вземеш.. има едни Daily-vit Active малко са скъпички но са добри :)
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 04.07.12 12:41.
04.07.12
14:54
Храна..или ако чак пък толкова искаш да пиеш нещо, вземи си едни БЦАА.
05.07.12
03:27
То в тия жеги на кои му се яде :D и аз предпочитам храна ,но ходя на работа и е малко трудно. Маи ще се спря на БЦАА.
Мнението беше редактирано от Кристиян Касаджиков на 05.07.12 03:29.
05.07.12
14:14
казано от kristiqn на 04.07.12, 11:49:
Здравейте, търся нещо за по бързо възстановяване и издръжливост .Ходя само да бягам и на лостове,но не мога да понасям мускулната треска на краката от по 4 дена и се чудя към какво да се насоча.Прочетох една статия за бета-аланина и видях, че той е за това ,но като не разбирам и не съм ползвал до сега ,реших да питам..Достатъчно ли е само тази аминокиселина или трябва да се комбинира и с други ..желателно ли е да се добавят и витамини.. и най-вече да препоръчате някоя марка с добро качество.
Бета-аланин не е за това. Витамините също няма да помогнат, но пък си имат други ползи.
казано от kristiqn на 05.07.12, 03:27:
То в тия жеги на кои му се яде :D и аз предпочитам храна ,но ходя на работа и е малко трудно. Маи ще се спря на БЦАА.
БЦАА също няма да помогне.
Тренирай по-често и дай малко време на организма и ще се оправят нещата.