Какво мислите за режима ?

04.07.12
15:13

След 6-7 месеца на НВД и последния един месец съчетан с бърнър,свалих доста килограми,противно на логиката дори съм покачил и малко мускулна маса,сигурно защото съм начинаещ..Сега мисля,месец,месец и нещо да я сменя с нещо като ротация на въглехидратите и съставих това:
закуска- 50 гр. овес + доза суроватка + мултивитамини
след около 2 часа- 100 гр варени картофи + пилешко бутче
2-3 часа преди тренировка 3 цели яйца + 1 домат и 1 краставица
след тренировка протеин + 1 банан
1 час след това - пилешко бутче + 100 гр варени картофи
последно хранене - 150 гр извара + 1 домат и 1 краставица
180 съм висок,77 кг,на 19 години.
Съчетавам фитнес и бягане,така че активноста ми е висока,почивам обикновенно 1 път в седмицата.Силовите ми тренировки са през 2 дена,кръгови с базови упражнения,правя спринтове поне 1 път в седмицата и кардио на гладно + скачане на въже,1-2 пъти в седмицата.Целите ми са на първо място да не се омазнявам,нито пък да кача много маса,просто леко полека да се преформирам.След месец,месец и нещо ще си взема евентуално карнитин и пак ще пробвам да чистя,засега мисля да се храня по този план,как ви се струва.Не съм издребнявал в изчисления до последната цифра..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1