27.04.05
22:50
Аз съм на 29 год. и мога да кажа че съм закръглена искам да отслабна с някакв специален хранителен режим имам вола и ще го спазвам също може и някави препарати да добавим. Така вече казах на 29 god висока сам 1,62 и тежа 68 кг. ходя на фитнес 2 пъти седмично тренирам всеки ден в къщи т.е правя упражнения за корема, краката и ръцете. Във фитнеса карам колело околош мин ходя на степера също толкова след това правя уптайнения на гладиатора във фитнеса които ходя ням много уреди води се дамски но ми е удобен и за това ходя там след него си правя сауна около час като най малко 1.5 след това не пя никакви течности и не ям също и преди фитнеса но не отслабвам избягвам да ям тестени храни и мазни ям предимно зеленчуци месо риба мляко . също не обичам сладко и не ям. Това нещо го правя от около 2 месеца но резултатът е никакв т.е има преди това бях 71 кг но аз искам още да отслаба тези три кг ги свалих първите 15 дена и от тогава не съм мръднала. Много много ще ви благодаря ако ми помогнете отчаял сам се не знам какво да правя
Ползвайте кирилица при писане във форума!
Благодаря!
Eclipse
С тази сауна и непиенето на течности може да си докараш проблеми. Така не се свалят кила, а само се обезводняваш. Ако режима ти е прекалено рестриктивен (с една дума - гладуваш), също не е хубаво. Смятам, че във форума и сайта е писано достатъчно за режимите на хранене.
[quote author=”Петко К”]С тази сауна и непиенето на течности може да си докараш проблеми. Така не се свалят кила, а само се обезводняваш. Ако режима ти е прекалено рестриктивен (с една дума - гладуваш), също не е хубаво. Смятам, че във форума и сайта е писано достатъчно за режимите на хранене.
Особено на това да се наблегне. :D