Lipo Trim (Now Foods) - ефективен ли е?

05.07.12
12:06

Здравейте. Прегледах доста коментари в най - различни сайтове в интернет отностно бърнара , но поради факта,  че те са доста различни едни от други реших да направя тема и да разбера вашето мнение отностно този продукт.Просто искам да попитам дали отговаря на написаното под него. Ясно е , че за целта която се взима  ще е нужна ще се изисква диета + кардио. Просто искам мнение за самата екефтивност на продукта. Дано сте ме разбрали и мерси предварително.

Липо Трим 120 таблетки

Дозировка  3 таблетки 1-3 пъти дневно
Състав в три таблетки
Витамин В-6 10 мг
хром 200мкг
холин 1000мг
Инозитол1000мг
метионин 500мг
Таурин 250мг
л-Карнитин 100мг
разфасовка 120 таблетки

цена 40 лв

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 05.07.12 12:13.

05.07.12
12:29

Пари на вятъра. Не си заслужава, едва ли ще има някакъв ефект предвид съставките.

05.07.12
13:21

Но пък ти можеш да го изпробваш и да споделиш после твоето мнение

Мнението беше редактирано от Васил Р на 05.07.12 13:21.

05.07.12
13:30

Самият бърнар е липотропен и  нормално да бъде по-малко ефективен от терм. Става дума от към съставки в него. Някой може ли да ми даде точните съставки и грамаж на OPTIMUM NUTRITION Mega Fat Burners за да сравним 2та продукта. Търсих ги в интернет, но пише , че не съдържали т’ва и т’ва  , а само еди к’во си без да са посачени грамов без нищо.

Намерих ги :
2 таблетки от 2 до 3 пъти на ден с храната.

Доза  2 табл.  ±
Дози в опаковка  30 ±
Инозитол (Inositol)  200 mg ±
Холин (Choline)  400 mg ±
Калций (Calcium)  241 mg 24%
Фосфор (Phosphorus)  186 mg 19%
Хром (Chromium)  400 mcg 330%
Garcinia Extract 500 mg ±
Л-Карнитин (L-Carnitine)  100 mg ±

Мнението беше редактирано от ilian dimov на 05.07.12 13:34.

Съдържанието на Mega Fat Burners можеш да видиш в магазина на BB-Team и в официалния сайт на Optimum Nutrition.

Както и на други места, но...

ПС: Позабавих се с отговора. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.07.12 13:41.

05.07.12
13:42

Няма проблем. Нека някой по - добре запознан със самите съставки да изкаже мнение , кой от 2та продукта е по подходящ . Втория е значително по- скъп , но това няма значение. Говорим за качество и факти.

Lipo Trim е по-добър по състав. То съставът до голяма степен се припокрива, но lipo trim съдържа и B6, а към липотропните му агенти има и метионин и са в по-големи и работещи количества.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.07.12 13:45.

05.07.12
13:50

Добре , но защо тогава другия е по-скъп ? хаха.. накрая усещам , че много голям процент при евентуален прогрес ще се дължи на хранителния режим и кардиото. Мерси , долу горе ми се изясни това което исках да разбера.

Различни производители, различни ценови политики, различни...всичко е различно. :)

А прогресът абсолютно винаги идва до голяма степен от хранителния режим и тренировките. Добавките са просто леко побутване към целта, но не можеш да разчиташ изцяло на тях. ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.07.12 13:55.

10.07.12
13:39

Момчета бърнара е вече при мен “Lipo Trim (Now Foods)”
Сутрин или вечер ще си правя кардиото , но ме интересува по колко хапчета трябва да взимам за 1 ден.
На опаковката гледам , че до 3 дози , а отдолу че 1 доза = 3 хапчета. демек стават 6 хапчета  което ми се  вижда супер много.
Мисля да взимам общо 3 хапчета през деня (за да ми стигнат за 40 дни) преди хранене , вие как ще ми препоръчате ? Също така ще използвам и диетата описана в сайта , която представлява въглехидратна ротация. Направих си сам една схемичка 2-1-2-3-1-2-1. Благодаря предварително за отговорите.

10.07.12
14:31

При различни хора може да работи различна дозировка. Аз ти предлагам да приемеш, че си в онези 95% стандартен тип хора, за които е дадена препоръката и да взимаш хапчетата както пише на опаковката

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1