Simona's_Diary!

Темата е заключена.
~S

05.07.12
12:55

Здравейте и от мен момичета, момчета.......и ББ-теамове!!! (wave)  :*  :D
Казвам се Симона и съм на 16. Живея и уча в Гърция приблизително 5 години. Намерих този сайт съвсем случайно, търсейки информация за здравословни проблеми, и конкретно за стомаха...Всичко започна преди около година и половина, когато усетих първите симптоми - остри киселини, подуване и болки в стомаха. Посетих един гастроентеролог, който ми преписа определени лекарства..и наистина симптомите изчезнаха за едно известно време. След 2-3 месеца обаче, състоянието ми се влоши и болките се превърнаха във всекидневни..Оказа се, че имам еликобактерий и за да го онищожа, трябваше да приемам 4 вида антибиотици сутрин и вечер за 10 дни. Към края на юли...може би началото на август месец ще правя нови изследвания, за да се уточнят резултатите.
Начинът ми на живот се промени до голяма степен поради този здровословен проблем....Старая се да спазвам една диета коята да изключва всякакви бобови и зърнени култури, тестени и захарни изделия, ядки и продукти за бързо хранене, защото в противен случай  си го плащам скъпичко - болки, чувство за пълнота и тежест в стомаха..и още други неприятни неща. За съжаление, много често допускам грешката и ям от ‘забранените храни’...не мога да се въздържа на изкушението :( . Не знам къде е проблемът?.?. Сигурно в това,че не съм достатъчно постоянна и не се чувствам сигурна в себе си. Спортувам всеки ден и ходя на фитнес, въпреки това не виждам големи резултати. Иска ми се да отслабна с 5 кг - не повече, но и тях не мога да сваля, заради метаболизма. Храносмилането в стомаха ми е затруднено. Храня се сутрин и обед - нормално, здравословно, с лека храна - и пак ми е дискомфортно, с чуство за тежест в стомаха. (puke)
Нуждая се от съветите и подкрепата ви, за да мога да направя нещо за себе си... и да се справя с този проблем, защото се чувствам доста объркана.
Благодаря ви за отделеното време! Много целувки!!  :*  :P :*  (hug)

Темата беше редактирана от ~Simonetta~ на 05.07.12 13:05.

05.07.12
14:17

Честит ти драскалник!
Я кажи първо колко си висока и колко тежиш и какво блъскаш в тоя фитнес :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1