Universal Animal Gain Fast 3100

05.07.12
15:42

Какво ви е мнението за този гейнър ? Преди няколко месеца си го взех,с вкус на ванилия...И ПРОСТО НЕ МОГА ДА ГО ИЗПИЯ...защо по дяволите е направен толкова отвратително..вкуса му е БУКВАЛНО като на латекс.....

Темата беше редактирана от POWERLIFTER на 05.07.12 15:44.

05.07.12
15:45

Защо питаш за мнението ни,след като лично на теб не ти харесва?Какво значение има?

05.07.12
15:47

Ами,защото искам да видя какво мислят другите..така и не успях да му усетя ефекта,защото просто не го пия..и ми е интересно дали е качествен,аз като го купих изобщо не предполагах,че чак няма да мога да го пия..

HE

05.07.12
16:50

Какъв Animal? Втория, който не знае, какво пие само за тази седмица /този продукт също/!
Чак се замислих дали Universal не са разширили Animal серията.

05.07.12
18:54

Когато не разбираш от нещо първо питаш и после купуваш. Може да си попаднал на менте или просто да си е отвратителен избрания от теб вкус. Също така, ако правиш икономия от гейнера ефект няма да има, а да не говорим, че незнаеш какво си си купил........... МЪКА МЪКА

05.07.12
20:05

‘Айдеее,пак се ‘почна,бееееее...АЗ КАК ДА ЗНАМ КАКЪВ ЩЕ МУ Е ВКУСА.........как да разбера,че е менте ?? И какво значи да правя икономии..аз не го пия,’щото НЕ МОЖЕ да се пие,а не ‘щото си го пестя..на мен ми го хвалиха,хвалиха,хвалиха,в нета четох хвалби и накрая БЪЛВОЧ..ама,аз нали знам какво са ми продали...нали знам какъв ще му е вкуса...МЪКА,МЪКА..

Мнението беше редактирано от POWERLIFTER на 05.07.12 20:12.

05.07.12
20:30

Щом са ти го хвалили защо пускаш тема с питане тук ? Тези дето хвалят нещата ги знаем ;)

05.07.12
20:55

Ох,човек,не искам да се караме..просто това е най-популярния сайт,в който намирам всичко,което ми трябва и смятам,че ВСИЧКИ,които пишат тука са напълно компетентни и са хора,които наистина разбират от бодибилдинг,културизъм както и хранителни добавки..затова исках да видя какво ще ми кажат тук

Мнението беше редактирано от POWERLIFTER на 05.07.12 20:55.

Вече ти казаха, като цяло чуеш ли гейнер, бягай от него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1