Възможно ли е ?

05.07.12
21:15

Здрасти ! Още съм новобранец и може да очаквате доста неуместни и може би глупави въпроси :) .
Засега имам един въпрос. Възможно ли е да направя такова тяло
http://2.bp.blogspot.com/_rDNyQdDXib8/Snb9iiZbzdI/AAAAAAAAGEE/P0N5nPT-KT8/s1600/Nick+Auger5.jpg
без никакви добавки, химии и прочие ? Или пък нещо подобно ? На 17 съм, 183см 70кг. Ходил съм на фитнес сериозно около 2 месеца по 3 пъти в седмицата. Наложи ми се да спра по непредвидени обстоятелства, а сега съм решил да тренирам сериозно. Ще се радвам да ми дадете някакви съвети или тренировъчни програми. Чел съм тук там в сайта, но бих искал и вашето мнение.

05.07.12
21:19

Възможно е !... Можеш ли да работиш с фотошоп??? :ДДДДДДД

може, що да не може. освен един изчистен плосък корем с пресичка, нищо впечатляващо и зверско не виждам. една добра диетка, постоянство в залата, и те ти го те.

05.07.12
21:47

Постоянство , воля и желание заедно със правилен хранителен режим и качествени тренировки и резултата ще е на лице.
  Много хора смятат , че пътят към красивото тяло са добавките , което за мен си е пълна коплексарщина.Да , определено помагат но определено може и без тях. И все пак всеки сам избира своя път , така че и ти сам избираш своя. :)

Поздрави !!!

05.07.12
23:19

Такова тяло мисля, че е възможно да постигнеш без непозволени средства. Но имай предвид, че снимките на моделите ги дооправят с фотошоп. На тази снимка и личи, че е леко излъскана. Освен това моделите спазват много строг хранителен режим няколко дена преди снимките, за да изглеждат максимално добре. С две думи, на тези снимки не виждаш човека така както той изглежда в 90% от ежедневието му.

05.07.12
23:44

Възможно е, ама ако очакваш да го направиш до края на лятото - няма да стане.
Дай си поне няколко години сериозни тренировки.

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.07.12 23:44.

DE

06.07.12
03:55

2-3 годинки упорство и ще стане :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1