Нужда от помощ за изготвяне на режим

06.07.12
02:23

Здравейте : ) Регистрирах се във форума, защото съм чувала много добри отзиви за него и вярвам, че бих могла да получа помощ и аз. Работя от 8 до 5, в кабинет, живея далеч, през седмицата нямам наистина време за спорт. Няма да търся оправдания- вкъщи мога да отделя около 30 минути, така е, но умствената умора ми е прекалено голяма и последната ми грижа,за съжаление, е това. Проблемът ми е, че много напълнях. Бях на диетата на Дюкян и бях в страхотна форма. По-късно обаче пих лекарства/хормонални/, отказах цигарите, правих опити да отслабна, но безуспешно и мотивацията ми изчезна. Не става въпрос само за външния вид, но и за това как се чувствам. Ето защо наистина се нуждая от помощ при изготвяне на някакъв хранителен режим, примерен естествено. Трябва да призная, че съм адски невежа в това отношение и бих се радвала на някакви предложения. Благодаря предварително.
На 44 години съм, висока 1,65 и тежа 75 кг : /

GI

06.07.12
08:47

Здравей,ще ти кажа следното:
1во похвално е,че си спряла цигарите
2ро напълно нормално е да напълнееш след д-р Дюкан :D(прочети малко за неговата.Той изключва всички въглехидрати :X и после като почнеш да се храниш пак нормално бързо връщаш старите кг,но даже и отгоре :X )
3то Психическата умора се преудолява само с физическа :P 30,20,10 минути все едно трябва да отделиш малко време на негово величество спорта :P
4то Не чакай бързи резултати.Всичко си идва с времето,с тренировките,с правилното хранене
5то Разгледай малко из женските дневници и ще откриеш супер хран. режими и тренировки
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1