08.07.12
12:11
Здравйте ! На 17 съм , занимавам се с баскетбол усилено и целта ми е да постигна перфектната физическа форма . Висок съм 189-190 см и тежа 83 кг . Имам малко подкожни мазнини основно в областта на корема , които трябва да изчистя ,също така се нуждая и от качествена муслулна маса. Побвах НВД режима, но без въглехидрати немога... Избягвам сладките храни , безалкохолните напитки и всички вредни храни . Тренирам преднимно на успоредка и лост и правя кардио 5-6 пъти седмично на гладно сутрин ,четох в различни сайтове, че хранителният режим на един баскетболист трябва да съдържа основно въглехидрати . Ако можете помагайте !
Защо не пробваш с въглехидрати до към 14:00 часа и после само мезе, зеленчук и вода? :)
08.07.12
12:47
Абе за вас НВД единстеният хранителен режим ли е?!?!?!? Или понеже сте чули,че става най-бързо и айде на него всички :X Да си чувал за въглехидратна ротация,рбд. Има търсачка дерзай!!!!
Щом избягваш сладките изделия, безалкохолните газирани напитки и вредните храни, значи в общи линии си постигнал основното нещо при правилното хранене. Щом не можеш без въглехидрати (то никой не може без тях), пробвай наистина РБД режима - на теб сигурно ще ти се отрази добре. Просто гледай да си набяваш енергията основно от мазнини и най-малко от въглехидрати, по този начин ще гориш основно мазнина.