Б-12,железен комплекс и монохидрат

08.07.12
15:06

Здравейте! Обмислям едно стакче с цел подобряване на издръжливостта и експлозивността (не едновременно и на двете,естествено).
Тъй като финансите са ми ограничени,реших този път да не избирам любимата ми и работеща за мене комбинация от бета аланин,много БЦАА и креатин.Преди време ми бяха препоръчали продукта с Б-12 и фолиева киселинана на NOW instant energy (няма го в магазина на сайта за да го постна) и железен комплекс.Тази комбинация подобрявала значително издръжливостта.Аз реших да добавя и един монохидрат (до сега съм пил само кре-алкалин и грийн магнитуд).Какво ви е мнението първо за комбинацията и второ мислите ли,че тези пакети на NOW с Б-12 и разни други екстри ще се усвояват ?

08.07.12
15:17

казано от camael на 08.07.12, 15:06:

Здравейте! Обмислям едно стакче с цел подобряване на издръжливостта и експлозивността (не едновременно и на двете,естествено).
Тъй като финансите са ми ограничени,реших този път да не избирам любимата ми и работеща за мене комбинация от бета аланин,много БЦАА и креатин.Преди време ми бяха препоръчали продукта с Б-12 и фолиева киселинана на NOW instant energy (няма го в магазина на сайта за да го постна) и железен комплекс.Тази комбинация подобрявала значително издръжливостта.Аз реших да добавя и един монохидрат (до сега съм пил само кре-алкалин и грийн магнитуд).Какво ви е мнението първо за комбинацията и второ мислите ли,че тези пакети на NOW с Б-12 и разни други екстри ще се усвояват ?

Аз го имам въпросния комплекс, към 50 пакетчета още, предполагам за същото говорим, ако си от Варна можем да измислим нещо :))
Комбинирах го с Екстенд и кафе и ставаше доста готино :)

09.07.12
15:23

От Бургас съм.А защо не продължаваш да го пиеш,след като ти действа добре ?

09.07.12
15:35

казано от camael на 09.07.12, 15:23:

От Бургас съм.А защо не продължаваш да го пиеш,след като ти действа добре ?

защото имам прекалено много неща за пиене :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1