12.07.12
12:38
Здравейте, някакви предложения за марки за комбинаця от тест. бустер и азотен бутер? Мисля да пия и БЦАА (purple wraath или xtend) като интра продукт. Обмислям да взема и ЗМА, но не съм сигурен кога се пие, казаха ми, че се почвал две седмици след като почнеш тест. бустера, така ли е? Цикалът на комбинацията колко време е и колко се почива след това преди да почнеш пак?
За сведение- на 28 години съм, имам добър хранителен режим, последните три години тренирам редовно 4-5 пъти седмично (фитнес, футбол, кардио тренировки), пия суроватъчен протеин, целта ми е да изляза от плато- да си набавя малко повече енергия и сила в тренировките и да вдигна тежестите.
Комбинацията не е лоша стига да си избрал подходящи азотен и тест бустер. Двата интра продукта са добри и който и да вземеш няма да сбъркаш. ЗМА се приема 30-40мин преди лягане. Съвет за тест бустер немога да дам понеже нямам опит с тях, избягвам ги и си карам на обичайните добавки :) За такъв стак си приготви едни 200лв за 1 месец долу горе ;)
15.07.12
12:44
всичко това е ясно, имам нжда от педложение за конкретни продукти, стакът илзиа към 300 лв. като сложиш интра продукт и ЗМА, това не е проблем.