Дневникът на Владислав Петков

Темата е заключена.

Добър ден, кавам се Владислав, на 17 години съм, висок 1,74 м. . В момента тежа 88 кг. , целта на този дневник е изчистване на мазнините, пък след това ще видим :)
  Такам, първо до ви запозная с уж “спортния си опит” . Преди 2 години почнах да спортувам и да се интерсувам от хранителни режими. Накратко казано, тежах 117 + кг. в началото, и малко по-малко със много четене, трениране, следене на храненето и постепенно напълно отказване от боклуци, постигнах добри резултати. Ето, че дойде обаче най-трудната за мен част - а именно свалянето на подкожните мазнини. За целта ще спазвам НВД, пък тренирането и масата вече си ги имам донякъде. Ще пиша редовно или когато мога.
  И нещо за мен - обичам тежките тренировки и високоинтензивното кардио, след което се чувствам като парцал. Свикнал съм сутрин да ставам в 05.00 и да се потрошвам. Не взимам никакви хранителни добавки.

Edit - Почвам от понеделник.

Темата беше редактирана от Владислав Петков на 17.07.12 20:54.

Така, от утре сутринта почвам. Като крайно решение реших да съм на Периодично гладуване + ВМ-НВД. Периодите на гладуване ще са следните :
1. Понеделник - нормално хранене по ВМ-НВД (без ОКБ)
2. От понеделник вечерта от сряда сутринта е първото гладуване от 36 часа.
3. Сряда - нормално
4. От сряда вечерта до петък сутринта второ гладуване 36 часа.
5. Петък - нормално
6. От петък вечерта до неделя сутринта трето гладуване 36 часа.
7. Неделя  нормално
Информацията е взета от - http://www.bb-team.org/articles/3992_periodichno-gladuvane-intermittent-fasting

За днес :
сутринта кардио 45 мин.
след кардиото няколко белтъка
08.00 - 5 цели яйца + 50 гр. маслини
10.00 - малко варено жито
12.00 - 150 гр. свинско + мазна салата със сирене
15.00 - Мазна салата
16.00 - тренировка 45 мин.
17.00 - няколко белтъка
18.00 - 200 гр. риба (скумрия) и малко зеленчуци
21.00 - извара + малко заквасена сметана

Мнението беше редактирано от Владислав Петков на 17.07.12 20:52.

Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1