Препоръчайте ми добавка за покачване на мускулната маса

Noctis Caelum

13.07.12
18:05

На 16 съм.Вече един месец съм по обемната тренировка в три дни за начинаещи на бб-тийм.Наистина има голям ефект ,спрямо други ми приятели които я изпълняват ,може би ,защото се храня по-здравословно от тях.Ще ми препоръчате ли някаква добавка с ,която да кача още мускулна маса ? Цената не е от значение.Просто направете предложение :)

Рано е за хранителни добавки - от една страна заради това, че си начинаещ в залата, а от друга защото си начинаещ и по отношение на храненето. Ако наистина изключително много държиш да приемаш хранителни добавки, избери едни читави витамини и/или рибено масло. За всичко останало ти е твърде рано още.

13.07.12
18:16

Наблягай на мравките,нямаш нужда от добавки още

казано от Tihomir Georgiev на 13.07.12, 18:16:

Наблягай на мравките, нямаш нужда от добавки още

Той да не е мравояд, бре?!... на Homo sapiens прилича! (giggle)

13.07.12
18:27

мравките имат протеин :D Една шепа е около 530 калории:D Така че купувайте мравки на едро- по-евтино излиза

Смях:D

13.07.12
18:28

Хахах,да мрЪвките имам предвид.Зор си е на кирилица o_O
Човек винаги може да Експериментира :-)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.07.12 18:45.

Noctis Caelum

13.07.12
20:05

Мерси Коле.

13.07.12
22:18

казано от Tihomir Georgiev на 13.07.12, 18:28:

С мравки ли ? :D

09.08.12
10:44

казано от Teen Power на 13.07.12, 22:18:

казано от Tihomir Georgiev на 13.07.12, 18:28:

С мравки ли ? :D

Че кой не е ял мравки? Всеки е опитвал, само дето не всички знаят, че са го правили ;) (особено ако са яли малини и др. направо от храста). Малко киселички идват, ама това е от мравчената киселина.

Това с мравките ме разсмя от сърце! И се наложи да обяснявам в офиса за какво се хиля така дивашки :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1