Дневник на Чи Чи

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.07.12
19:22

Здравейте, Биби тийм :). Радвам се че ви има. От доста време ви следя :)). Колкото до мен-аз съм на 19, 162 висока и съм 56 килограма(мда, имам в излишък). Пробвах разни режими и диети през последните няколко месеца, но без особен резултат. Ходя на фитнес от скоро. Правя силови тренировки и кардио. През останалото време на деня вървя доста, върша домакинска работа,т.е. движение не ми липсва ама нещо не става. Препоръчаха ми фатбърнар и аз съответно се поразровиха и наистина има доста добри отзиви за този който ми казаха. Взех си го и го пия вече трети ден. Има видима разлика по корема (да знам че е страноо за толкова кратко ама..). Надявам се този път да успея! Довечера ще добавя само хапването, защото днес няма да тренирам. Поздрави на всички :*

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.07.12 07:44.

14.07.12
04:50

Храната за днес:
19:00-домат
20:00-ядки 50гр
22:00-варен ориз със зеленчуци и малко печен салам
п.с. Май от фатбърнара не мога да спя хаха ;)

14.07.12
06:14

Чакай сега,в 7 вечерта “хапваш” за пръв път и то не какво, ами 1 домат - нещо което няма хранителна стойност? Защо така?

14.07.12
13:59

Защото фатбърнара се пие сутрин на гладно, т.е не мога да закусвам, а след това не съм гладна известно време. Към 5-6 пия второ хапче(преди тренировка) и съответно пак не се знае кога ще огладнея, защото доста успешно убива апетита.

14.07.12
14:01

Този глад няма да те доведе до търсените резултати , точно обратното.

14.07.12
14:06

Просто не ми се яде, не искам да се тъпча на сила..

14.07.12
14:44

казано от Чи Чи на 14.07.12, 14:06:

Просто не ми се яде, не искам да се тъпча на сила..

А трябва! Определено трябва да се храниш,не може да ЖИВЕЕШ на домати и ядки ;)

14.07.12
15:09

Салама и ориза май не ги видя? Току що изпих доза протеин с 250мл прясно мляко. ммм :)

14.07.12
16:33

казано от Чи Чи на 14.07.12, 15:09:

Салама и ориза май не ги видя? Току що изпих доза протеин с 250мл прясно мляко. ммм :)

А мислиш ли,че те ти стигат за целият ден като хранителни стойности? Колко ориз да си изяла? 50 грама в сурово състояние предполагам, даже може и по-малко. Не е никак добре. Колко салам да си изяла? Няколко резенчета? Да не говорим,че в него няма нищо хранително и полезно. Още по-зле.

За вчера по мои сметки (впрочем добър съм в математиката) имаш не повече от 300-400 калории, които са изключително малко! Оправи нещата. Няма да пиша като другите по 50 мнения, колко е грешно и как може да има неприятни последствия за здравето, външния вид и прочие. Просто сама помисли, попрочети това-онова и коригирай. Обещавам,че НЯМА да се разочароваш.

Ако това ти е “закуската” - чаша мляко (предполагам 1% или още по-зле 0,1%?), имаш 150 калории, заедно с протеина (предполагам е цяла мерителна лъжица 30 грама пудра?), ако млякото е 3,2% калориите са към 250. Да,отбелязваш напредък за сега, спрямо вчерашната “закуска”, но пак не е много добре, вкарвай малко въглехидрат. Няколко лъжици овес с млякото са добър вариант. : )))

п.с Бъди открита за съвети и препоръки, питай, ако нещо не ти е съвсем ясно. :)

Мнението беше редактирано от lordinario на 14.07.12 16:35.

14.07.12
22:22

Знам че храната ми е малко, наясно съм какво трябва и не трябва да ям, но вмомента се храня толкова нищожно заради бърнара. Благодаря все пак за мненията :)

Мнението беше редактирано от Чи Чи на 14.07.12 22:38.

14.07.12
22:50

За днес:
-Храна:
15:00-доза протеин с чаша мляко
19:00-няколко малки круши и 30гр ядки
22:00-голяма порция сготвено зеленчуци(патладжан, чушки и домати), парче сирене

-Тренировка: крака, рамо и корем

Мнението беше редактирано от Чи Чи на 14.07.12 22:52.

15.07.12
00:07

казано от Чи Чи на 14.07.12, 22:50:

За днес:

-Тренировка: крака, рамо и корем

Казваш, че ходиш на фитнес от скоро. Някой те е посъветвал или сама си си решила да тренираш, още от самото начало, отделни мускулни групи в различните дни? :)

HE

15.07.12
00:47

казано от Чи Чи на 14.07.12, 22:22:

Знам че храната ми е малко, наясно съм какво трябва и не трябва да ям, но вмомента се храня толкова нищожно заради бърнара. Благодаря все пак за мненията :)

Груба грешка! Това, че пиеш някакъв бърнър съвсем не означава, че трябва да вегетираш! Като си направила дневник, то се предполага, че си прочела и някой такъв /да се надяваме, че не е на някои, които си имат различни умствени отклонения/. Така не си помагаш - влошаваш положението.

15.07.12
01:24

Не гладувам нарочно. Просто нямам апетит. Мари, тренирам от няколко месеца. В началото тренирах всичко на куп, от около месец ги тренирам отделно. :)) За днес добавям доста дълга разходка и болки в крака..

MF

15.07.12
08:49

Аааа тоя дневник до болка ми напомня един предишен опит - момичето буквално си гладуваше, ядеше веднъж дневно, всички и писахме каква грешка прави, а тя през два-три коментара повтаряше “Знам, че не ям достатъчно, но това е само докато сваля килограми” дрън-дрън та пляс. Щяла да нормализира храненията като свали. А през това време метаболизма и организма се скапват максимално.
Така и не разбрах защо търсеше помощ и съвети, като отхвърляше всички.

15.07.12
15:02

И как да ям като нямам никакъв апетит? В момента не искам и да поглеждам храна.

15.07.12
15:10

Хапвай малко , но на често.Това , че не ти се яде , не означава да не се храниш.Пробваш ли да хапнеш малко ще видиш , че е възможно. (Точно като се храниш , имаш възможността после да огладнееш по-бързо  ... колкото повече държиш тялото си без храна , толкова повече ще забавяш метаболизма си - но това не значи , че ще гориш мазнини.)

Мнението беше редактирано от Dominic на 15.07.12 15:13.

15.07.12
15:18

То ако е за малкото ядене, ям. През няколко часа си опитвам по нещо от хладилника ама по една хапчица. Ако това е достатъчно всичко е окей? цунки :)

15.07.12
15:27

Е, щом хапваш по една хапчица от всичко в хладилника - окей тогава!  .. (dull)
Според мен спри този бърнър и започни да закусваш - закуската е най-важната част от храненето. Ти не ядеш нищо цял ден и вечерта се натъпкваш - нищо хубаво няма да излезе от това,което правиш :)

Мнението беше редактирано от Annie на 15.07.12 15:28.

15.07.12
15:31

Е аз не ям взичко квото видя, внимавам от какво си взимам ;) А вечер не се натъпквам, просто ям. Колкото до закуската - опитвам, ама нещо не става. Май трябва да се постарая повече хаха :)

15.07.12
16:32

Предлагам ти за закуска вместо мляко направо вода да си пиеш ... тъкмо никакви калории няма да поемаш, пък и м/у мляко 0.1% и вода, не знам, аз лично бих предпочел водата, сигурно повече вкус ще има.
Anyway, иронията на страна ...
Сега сериозно - ти наистина какво искаш да постигнеш с този хранителен режим? Тук не ни интересува дали си гладна или не, въпросът е, че ако искаш да постигнеш някакви резултати, ти ТРЯБВА да ядеш повече. Не случайно хората са казали, че апетитът идва с яденето. Чрез това твое гладуване (независимо дали е нарочно или не) ти всъщност само забавяш организма си и повярвай ми в даден момент всъщност ще започваш да покачваш килограми, вместо както ти искаш - да сваляш. И какво ще правиш после? - ще фотосинтезираш ли или направо ще мреш?
Помисли си много внимателно над това, което искаш да постигнеш и дали въобще искаш да постигнеш нещо ... защото отново повтарям, че с твоя хранителен режим определено до никъде няма да стигнеш ... замисли се за момент - има хора, които ежедневно приемат по 2-3 хиляди калории и изглеждат и се чувстват пъти по-добре от хора, приемащи по 500 ... това НЕ е случайно!

15.07.12
17:10

Нейтан, тези хора клито приемат по 2000 калории целят да запазват килограми, а не да свалят. И ти се замисли, сомалийците качват ли от неядене.
Вече седмица ям по малко и свалям килограми :). Дори преди малко хапнах, т.е днес първото ми ядене няма да е в 9 :):)

15.07.12
18:18

Разбери,че няма значение колко кг си, а как изглеждаш.Преди половин година бях 51кг,сега съм 54,a изглеждам много по-добре.
Но щом искаш да приличаш на сомалиец и се стремиш към това - http://www.hollywoodbackwash.com/wp-content/uploads/2008/07/claire-danes-skinny-200x300.jpg давай в същия дух. Train Hard - Eat Well.

15.07.12
19:31

хахахахаха тва пък е последното на което искам да приличам. Не се водя по кантара, написах го за да разбеете вие горе долу как изглеждам. Имам си огледало вкъщи и го използвам ;)

15.07.12
20:45

Не сваляш килограми, защото ядеш по-малко, а защото изгаряш повече калории отколкото поемаш. Мисълта ми беше и все още е, че това ще действа до едно време. В даден момент, колкото и да не ти се вярва, макар и да консумираш по примерно 1 ябълка на ден, за една седмица пак няма да си свалила нищо. Знам какво говоря, защото познавам хора, които са се докарвали до това положение, но им дойде акъла в главата. В момента въпросният човек консумира значително повече храна и пак постига резултатите, които иска. С глад ще стигнеш до някъде, но по някое време това ще спре да действа - това се мъча да ти кажа.

казано от Чи Чи на 15.07.12, 19:31:

хахахахаха тва пък е последното на което искам да приличам.

...но точно в тази посока си тръгнала. Факт. Съжалявам.

Аз взех да се уморявам от една и съща дискусия. Тъпата аналогия, че щом като човек иска да отслабне, значи трябва да подложи тялото си на глад, явно е по-широко разпространена, от колкото си мислех. Всеки си има глава на раменете, здравна осигуровка и право да добие собствен опит. Искаш да гладуваш? ОК, действай. Това няма да се отрази на моето здраве и моята физика. Цената ще си я платиш - всички си я плащат, изключения няма. В този форум някакви надути всезнайковци казват, че искат да ти помогнат... ама ти все така настойчиво ги отсвирвай - какво ли знаят те реално?

15.07.12
21:14

Вие четете ли? Не гладувам с цел отслабване, нямам апетит и това е. Опитвам се да хапвам като не съм гладна ама е трудно. Усмивки :)

Има и някои, които четат преди да пишат. Щом нямаш апетит, значи си болна и имаш нужда от лекар... или гладът вече казва тежката си дума. Вярвай ми, наистина е тежка.

15.07.12
21:27

Определено има хора, които НЕ четат преди да пишат. Нямам апетит заради бърнара който пия. Иначе по принцип нямам такива проблеми.

В този дневник 14 (словом - четиринадесет) човека ти казват, че храненето ти е напълно погрешно и няма да те отведе при резултатите, които искаш да постигнеш. Всички тези хора не четат явно... възможно е... но има и друг вариант - някой да не разбира какво му се казва. ;)

P.S. Станаха 15 (словом - петнадесет).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.07.12 21:38.

15.07.12
21:37

Ами спри идиотския бърнър, щом до такава степен ти ебава тялото, да му се не види. Не ти се яде от него, не можеш да спиш от него - с каква цел го ползваш?

15.07.12
22:17

С цел да отслабна, ефект виждам и не мисля да го спирам. Днес:
-Нетренировъчен ден
-Хранене:
16:00 - порция от снощните зеленчуци, парче сирене
19:00- ядки
22:00-овесени ядки, кисело мляко, диня, круша и малко канела

15.07.12
22:22

Като за начало спри да се самостресираш, след това - да се самозалъгваш. Тренировки?

SO

15.07.12
22:26

казано от Чи Чи на 15.07.12, 17:10:

. И ти се замисли, сомалийците качват ли от неядене.

Колко години мислиш че продължава живота на един гладуващ сомалиец...

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 15.07.12 22:27.

15.07.12
22:28

Няма да гладувам за постоянно спокойно. Харли какво за тренировките?

HE

15.07.12
22:33

казано от head_hunter на 15.07.12, 00:47:

/да се надяваме, че не е на някои, които си имат различни умствени отклонения/

и следва:

казано от Чи Чи на 15.07.12, 15:18:

цунки :)

Ах, как мразя да съм прав! :D

15.07.12
22:35

казано от Чи Чи на 15.07.12, 22:28:

Няма да гладувам за постоянно спокойно. Харли какво за тренировките?

Ми опиши ги :D

HE

15.07.12
22:40

За момент помислих, че Мара е направила втори акаунт :D :D :D

15.07.12
23:00

Подозирам след няколко месеца, че ще има тема свалих килограми, ама дупето ми е увиснало , а по корема още имам мазно.

15.07.12
23:01

казано от head_hunter на 15.07.12, 22:40:

За момент помислих, че Мара е направила втори акаунт :D :D :D

Ти пък! Оставете Чи Чи се чувства прекрасно, слънцето да й се усмихва сутрин, да я топли, защото от малкото ядене ще й е хладничко! И въпреки обложеният език да е изпълнена с енергия,  да усеща как тялото й се прочиства от токсините...
Еееее... не мога като НЕЯ, онова е талант!
Цунки! (tmi) :D

Мнението беше редактирано от Петър на 15.07.12 23:03.

15.07.12
23:33

-.-

Мнението беше редактирано от Чи Чи на 16.07.12 07:46.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1