15.07.12
09:13
Здравейте!
Реших да пусна дневник, за да споделям с вас тренировките и храненията си. А и също така да получавам препоръки и критики където е необходимо :)
Първо малко история. С фитнес започнах да се занимавам на 15 години. Бях стигнал до 98 килограма (къде мускули, къде мазнини). Преди 2 години и половина ми се появи един сериозен здравословен проблем, който ме извади от залата. За отрицателно време се стопих от разни лекарства и лечения. В момента съм 56 килограма, 179 см., на 22 години. Можете да си представите как изглеждам и как се чувствам. Имам здраво релеф на кокала.
Здравословните проблеми са решени вече. Проблема е, че след всичките лечения, през които минах, не мога да качвам килограми. Мисията невъзможна. Ям си както преди, по 5 пъти на ден. Стремя се да се храня качествено, но килограмите не мърдат. Ще се връщам в залата, пък дано да тръгна нагоре вече :)
Като типичен българин ще започна от утре (понеделник 16.07.2012).
Програмата, с която мисля да започна е следната :
Понеделник - гърди + бицепс
Вторник - тичане
Сряда - гръб + трицепс
Четвъртък - тичане
Петък - крака + рамо
Събота и неделя почивка и евентуално плуване.
Не пиша упражненията, понеже мисля първите 2-3 месеца да наблегна на базовите такива. Също така сериите ще са 4 по 6-8 повторения. Тичането съм го наслагал така, защото преди от тичането много ми се вдигаше апетита и увеличавах порциите на всяко хранене.
Отворен съм за всякакви предложения и критики относно “програмата” , с която мисля да се завърна към здравословния начин на живот.
Това е засега от мен.
По-здрави!