Интересно - някой знае ли как се познава дали човек взима или не взима нещо по сериозно?

Здравейте, днес в залата след като се напомпах видях един приятел с богат опит с фитнеса и той ме похвали че доста съм напреднал и ме попита дали пия нещо. Аз му казах че съм чист, даже и протеин не пия, при което той ми хвана ръката и започна да ми гледа и бара ръката по вените и гледа гледа и ми каза - Ти верно си чист. Попитах го как се познава ,но той не ми каза, някой знае ли как се познава дали човек взима или не взима нещо по сериозно?? Просто ми е интересно :)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 15.07.12 20:53.

15.07.12
21:13

По-добре го питай този твой приятел, защото и на мен ми стана интересно. :))))
Ако реши да те пипа на други места, не му позволявай. :)

15.07.12
21:37

:D
Информирай този твой приятел, че стероидите не се бият във вените, та другия път да не се излага.

SO

15.07.12
21:44

Ще ти кажа,влизаш в залата и отиваш при най ама най якия пич,накарай го да ти покаже тестисите си и да ги срвани с твоите ...след това си сравнявайте бицепсите...трицепсите каквото искате

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 15.07.12 21:59.

15.07.12
21:46

Никога не може да се каже със сигурност, но от това, което се инжектира/пие в България чест ефект са подпухналите очи, дори при сравнително релефни индивиди.

Мнението беше редактирано от antov12 на 15.07.12 21:55.

15.07.12
22:07

Бассиии, тоя твоя приятел е за България търси талант, с познаването на кой зима и кой не с пипане по вените ....

GI

15.07.12
22:11

Не забравяй и пъпките по гърба и други части на тялото,агресията и вчера видях един такъв индивид 10 мин си раздвижва крака,че му се беше схванал задника от инжекциите :D :D :D голям глупак е ходи все едно е 100кг,а 50кг с мокри дрехи.То не е смешно,а трагично ама .... :X ,но няма как да си 100% сиг,ако не си го видял или не си други хора и да го сравниш.....

HE

15.07.12
22:14

казано от 6th на 15.07.12, 21:13:

Ако реши да те пипа на други места, не му позволявай. :)

Що бре? Може да скрепят приятелството :D :D :D

16.07.12
22:08

Доста аматиорско, кажи му, че имаш 3 ташака и да те провери ГХАГАГАГАГАХАГАГА :)

И мен ме питат напоследък, но в крайна сметка като кажа бустер, витамини и готина храна никой нищо не казва и млъква (явно всеки очаква да почна да изброявам или да кажа протеин и и и, ама не съм пил протеин от повече от 2 месеца и ми е много по оферта) ... (от няколко дена вкарвам и бца продукт)

GI

16.07.12
22:51

казано от AgBOKATA на 16.07.12, 22:08:

Доста аматиорско, кажи му, че имаш 3 ташака и да те провери ГХАГАГАГАГАХАГАГА :)

И мен ме питат напоследък, но в крайна сметка като кажа бустер, витамини и готина храна никой нищо не казва и млъква (явно всеки очаква да почна да изброявам или да кажа протеин и и и, ама не съм пил протеин от повече от 2 месеца и ми е много по оферта) ... (от няколко дена вкарвам и бца продукт)

Какъв бууст си си взел?Аз мисля да си вземам някакъв,но много се чудя(то джака замина,но на бсн не ми харесва вече :( ,гледам тоя на мъсалфарм за него се чудя ама не знам) идеи?

16.07.12
23:33

казано от Georgi Ivanov на 16.07.12, 22:51:

казано от AgBOKATA на 16.07.12, 22:08:

Какъв бууст си си взел?Аз мисля да си вземам някакъв,но много се чудя(то джака замина,но на бсн не ми харесва вече :( ,гледам тоя на мъсалфарм за него се чудя ама не знам) идеи?

Добра е новата формула миналата седмица ме черпиха 1 доза правих крака откачих :)
Доскоро пиех Неурокоре старата формула 45 дози ми излизаше доста тънко плясках го по 2 дози и останах силно доволен.
Днеска пих Рипд фрийк и съм очарован от него и имам още няколко дози, другото което мога да препоръчам е на Контролед лабс бустерчето ;) и много други :)

GI

16.07.12
23:39

Ок 10х,значи както и аз си мислех ще взема да пробвам новата им формула :P

16.07.12
23:48

казано от Georgi Ivanov на 16.07.12, 23:39:

Добре, но на цена над 70лв не си заслужава. Опитвам се да събера продукти за моя разработка, но парите все нестигат :(

GI

17.07.12
10:19

казано от AgBOKATA на 16.07.12, 23:48:

казано от Georgi Ivanov на 16.07.12, 23:39:

Добре, но на цена над 70лв не си заслужава. Опитвам се да събера продукти за моя разработка, но парите все нестигат :(

Каква ти е идеята?

Незнам как се познава но ако има начин искам да го разбера и да кажа на всички от мойта зала, че вече легенди се носят за стероидните ми цикли.... а протеина го пия вместо вода...

17.07.12
10:51

казано от kristiancho на 17.07.12, 10:41:

Незнам как се познава но ако има начин искам да го разбера и да кажа на всички от мойта зала, че вече легенди се носят за стероидните ми цикли.... а протеина го пия вместо вода...

Ma кво ви пука, бе? Нека си плямпат квото искат...

Дразня се, защото наистина искам да зобя :D ама пари няма...

17.07.12
11:07

Пусни си едни кръвни изследвания и ходи с тях на тренировка. :D

17.07.12
11:11

Тази тема ми е много любима...особено за симпатягите, дето се кълнат как не пипат, а иначе се поцепват:) И кой лъжат...
Мен ми е жал за дечица, дето зобят да изглеждат добре по дискотеките и на плажа...
Е скоро, във Враца, на една сватба...ме заобградиха там разни батки да ме подпитват...голем смех, аз ги гавря, ония се надъхват и просто...абе не знам, много са далеч от истината горките...

По какво може да се познае ли...ми по доста неща, стига да си бил достатъчно време сред такива хора...окото ти се набива:)

казано от NRG на 17.07.12, 11:07:

Пусни си едни кръвни изследвания и ходи с тях на тренировка. :D

хах представяш ли си закачаш с безопасни игли един лист на гърба си с изследванията ;ddd разбивация ще е !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1