Комбинация на Азотен Буустер с Креатин Глутамин и Аргинин

17.07.12
22:44

Здравейте, почти на 18 години съм и от известно време приемам Креатин Глутамин и Аргинин на Нутрим. Консултирах се преди да ги почна и установих,че няма да имам проблеми със здравето, но днеска пих и Азотен Буустер на BSN , който се казва BSN N.O.-Xplode ™. Искам да попитам ако ги приемам всички тези добавки ще има ли вреда за организма?

17.07.12
22:47

И да пиеш и да не пиеш все една боза. Само парите можеш да ги вложиш за нещо друго,но ти си решаваш.

17.07.12
23:04

Те вече са купени, но важното е дали мога да ги пия заедно и дали ако може ще има вреда.

Ще ти отговоря на въпроса, който те интересува.
Преди това те моля да разкажеш - защо купуваш нещо, за което не си сигурен дали ще ти навреди?

SO

17.07.12
23:08

arginina го пий сутрин и преди лягане,преди тренировка си пий азотния няма да ти навредят,защото просто не действат на тая фирма,но и да действаха не са опасни

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 17.07.12 23:10.

казано от Spirit of Freedom на 17.07.12, 23:08:

преди тренировка си пий азотния няма да ти навредят... не са опасни

Това не отговаря на истината.

SO

17.07.12
23:14

казано от Кольо Пияндето на 17.07.12, 23:13:

казано от Spirit of Freedom на 17.07.12, 23:08:

преди тренировка си пий азотния няма да ти навредят... не са опасни

Това не отговаря на истината.

Сега остава да напишеш как и стискаме ръцете

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 17.07.12 23:15.

17.07.12
23:52

Ами един от хората ,с които тренирам ползва отстъпки и ми излезе почти безплатно.

казано от Spirit of Freedom на 17.07.12, 23:14:

Високото съдържание на стимуланти е характерно за почти всички предтренировъчни продукти, N.O. -Xplode не прави изключение. Изданието има статии, дискутирали сме във форума на доста места. Нямаме никаква представа от състоянието на нервната и сърдечно-съдовата система на питащия, а високите дози стимуланти могат да бъдат причина за проблеми именно с тях. Да не забравяме, че Gambler дори не е преминал границата на възрастта, определена от производителя, под която употребата на този продукт се смята за потенциална опасност (направи си труда да погледнеш това, нали?). В този смисъл твърдението, че азотните предтренировъчни не могат да навредят, е меко казано лекомислено и може да бъде опасно подвеждащо.

Арогантният ти стил не е от полза за никой във форума (това лично от мен, без връзка с темата).

Gambler, направил си глупава инвестиция... и не, разбира се, че не е почти безплатно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.07.12 07:54.

SO

18.07.12
08:28

казано от Кольо Пияндето на 18.07.12, 07:51:

казано от Spirit of Freedom на 17.07.12, 23:14:

Арогантният ти стил не е от полза за никой във форума (това лично от мен, без връзка с темата).

Е да аз аз ще ти напиша че тука имате двоен стандарт,след като са вредни азотните,защо сайта за който работиш ги продава  и рекламира.Стила ми не е арогантен просто имам самочуствието на на човек който скоро ще направи 20 год фитнес и не позволявам на разни псевдо волеиболисти и разни фитнес дечурлига да ми обяняват кое как и защо.

казано от Spirit of Freedom на 18.07.12, 08:28:

Е да аз аз ще ти напиша че тука имате двоен стандарт,след като са вредни азотните,защо сайта за който работиш ги продава  и рекламира.Стила ми не е арогантен просто имам самочуствието на на човек който скоро ще направи 20 год фитнес и не позволявам на разни псевдо волеиболисти и разни фитнес дечурлига да ми обяняват кое как и защо.

Двоен стандарт? Моля? Кога екипът на BB-Тeam е препоръчвал нещо от магазина на сайта, което да е свързано с рискове за здравето? Магазинът продава азотни продукти, разбира се, тъй като клиенти на BB-Team са и много хора, които знаят как и при какви условия да употребяват суплементи от този клас, и за които приемането на такива е оправдано.

Твърде рядко го правя, но ще си позволя да сляза на нивото ти и ще ти отговоря в твой стил. От позицията на спортист с 22 поредни години спорт за гърба си ти заявявам, че ни най-малко не се впечатлявам от самочувствието на квартални стероидни блъскачи, които само са мечтали за спортното ниво, на което аз съм бил доста време. Не се впечатлявам и от видимо неграмотни потребители, които имат самочувствието на всезнайковци. По тези въпроси - да сме наясно.

Да уточня и още нещо - като част от екипа на BB-Team и в духа на идеята на BB-Team аз няма да допусна в този форум да бъдат давани съвети, свързани с риск за здравето. Всяко следващо мнение в тази тема, което няма връзка с поставената от автора (Gambler) дискусия, ще бъде изтривано без предупреждение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.07.12 09:13.

18.07.12
10:01

Значи аз преди да почна да пия креатина, глутамина и аргинина се консултирах с личния лекар и каза,че възрастта ми позволява да ги пия,но да внимавам с дозите. За азотния буустер видях,че е за хора над 18 години затова се консултирам и с вас. Да разбирам ли ,че ако в ден, който не пия креатина, глутамина и аргинина , пия 1/2 от препоръчителния прием на буустера , няма да има проблеми ? Поздрави !

SO

18.07.12
10:07

Така или иначе неразбрахме(Аз и автора на темата) кои са стимулантите в Но експлуда и как те вредят  на организмите ни.Понеже Но експлуда има аргинин ти предлагам да си го пиеш преди тренировка на гладно по една лъжичка ,другя аргинин си го пий вечер преди лягане и сутрин преди ядене, креатина преди трен по 5 грама, гултамина вечер преди лягане и след тренировка.

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 18.07.12 10:18.

казано от Gambler на 18.07.12, 10:01:

Значи аз преди да почна да пия креатина, глутамина и аргинина се консултирах с личния лекар и каза,че възрастта ми позволява да ги пия,но да внимавам с дозите. За азотния буустер видях,че е за хора над 18 години затова се консултирам и с вас.

Имаш ли проблеми със сърдечната дейност?
Имаш ли проблеми с кръвното налягане?
Знаеш ли как ти действат стимулантите на нервната система?

Има логика да попиташ личния си лекар и за N.O. -Xplode, тъй като има шанс той да е запознат със здравословното ти състояние.

Всъщност... Уверен ли си, че добавка от този клас е нещото, от което имаш нужда?

казано от Извън Земно на 18.07.12, 10:16:

Аз бих те посъветвал да провериш откъде идва това предупреждение.

Дискусията е водена многократно. Излишно е да я водим отново и в тази тема.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.07.12 10:25.

18.07.12
10:28

До автора на темата - безплатен обяд и безплатни добавки НЯМА - ВИНАГИ НЯКОЙ ПЛАЩА. Нищо чудно да са ти продали някви овкусени боклуци, нали виждам на момченцата като теб какво им се предлага. Също така сигурно си от онези трениращи с 30 ръка и помпаш кокалите.

Заяждащия се човечец(Spirit of Freedom) - това, че си на толкова години изобщо не те прави компетентен, а камо ли да твърдиш, че разбираш ПОВЕЧЕ от десетките хора фармацевти и спортисти работещи за БСН, които казват, че продукта не се препоръчва за лица под 18 години.

По темата за приема на изброените от теб добавки - бустера преди тренировка, а след доза глутамин, креатин и аргинин, преди лягане още по 1 доза аргинин и глутамин. В почивни дни креатин, аргинин и глутамин (3те заедно можеш да смесваш) и да ги пиеш 2пъти дневно през 8 часа примерно. Също така обърни внимание, че трябва да се приема по-голямо количество вода - МИНИМУМ 2литра дневно ;)

Извънземното ами месеца, ако има 31 дена кво правим ?

18.07.12
12:04

Проблеми с кръвното или нервната система нямам. От малък имам пролапс на митралната клапа. Преди около 6-7 години ми го откриха за пръв път и не трябваше да се пренатоварвам. От тогава всяка година ходя на контролни прегледи.С всяка изминала година се подобряваше. Последният път когато бях (преди 1-2 месеца), кардиолога каза,че вече пролапсът е по малък и че вече мога да спра да ходя на прегледи или да отида за последен път след 1 година. Каза също, че мога да се натоварвам колкото искам и да си спортувам каквото си искам. Затова и внимавам много с добавките, ако пише дневен прием 5гр. аз пия 3-4 , ако пише по 2-3 хапчета на ден , аз пия 1-2. Пия на ден около 3-4 литра вода спортувам от скоро и двуразово. Ако трябва ще пия минимални дози важното за мен е да няма вреда и да си подобря формата.

След като си имал явни проблеми със сърцето, трябва да си изключително внимателен при приемането на какъвто и да е предтренировъчен азотен продукт, тъй като не е много ясно как ще ти се отрази комбинацията съставки в него. От друга страна приемането на по-ниски от препоръчваните дози за съответния такъв продукт няма как да доведе до постигане на желания ефект... резултатът е само поопразнен портфейл.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.07.12 12:32.

18.07.12
20:28

Благодаря ви много за информацията! Значи ще е карам само на креатин глутамин и аргинин, няма да рискувам с буустера.

18.07.12
21:08

Само да попитам след като си свърша цикъла, колко време трябва да почивам? Кои марки бихте ми препоръчали за следващия цикъл, понеже повечето от вас казват,че Nutrim не са добри? Поздрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1