17.07.12
23:11
Здравейте, Емил се казвам на 17 години съм,занимавам се активно с Бодибилдинг от 1 година,храня се правилно по 4-6 пъти на ден(също така не докосвам джънк фоод чипс,шоколад дори закуски от магазините не близвам!),тичам играя и доста други спортове през свободното си време.Бих искал да ми кажете има ли начин да сваля %-та мазнина в тялото до минимума?Сега съм в средата някъде 69кг съм и се измерих на една машина,която показва колко индекс мазнина имаш в тялото.Сега хич не и вярвам защото минимума там на годините е 20 а аз съм на 17 така че не е много надеждна,но поне горе долу можеш да добиеш представа колко ти е индекса мазнина.Така нормалната стойност на индекса мазнина е 14-20% моят е 18,6%,количеството мазнина в тялото ми е 12,8кг нормата е 9.2-14,1кг.Тук също така пише,че теглото ми без мазнини трябва да е 56кг.Това е от машината!
Чета много за спорта и за храненето,тренировки и всичко като цяло и знам,че за да си изчистен толкова много трябва да се занимаваш професионално.За това се обръщам към всички в форума,ако знаете нещо или някакъв начин,да се постигне това и от човек който не се занимава професионално и знам,че всичко ще зависи от ХРАНЕНЕТО!Надявам се да съм ви описал добре намеренията си и да можете да ми помогнете.Същото така да питам това постижимо ли е примерно само с зеленчуци или нещо?Моля не ми предлагайте бърнари или някакви добавки чисто се занимавам с спорта не пия нищо само спане,хранене,тренировка и повтарям :)
П.С Да ви кажа,че след всяка тренировка тичам по 10-15 минути крос това ми е кардиото.Преди докато бях на училище ставах в 6 сутринта и ходех на гладно,сега просто ставам по-късно и в тая жега не ми е приятно!
Ако искате да питате нещо където не съм казал и може да е от полза кажете!