Питане за препарат за изгаряне на мазнини

19.07.12
01:19

Здравейте,

Пиша от името на майка ми.

Тя е жена на 49 години, 172 см висока, 82 килограма. Има кростренажор, който си взе за да отслабне.

Какви добавки за отслабване бихте препоръчали в такава ситуация ?

Конкретно се интересува от Л-Карнитин с витамин Б5 и дали това е добро за нея ?

Майка е здрава, но леко мързелива ;)

Поздрави.

Темата беше редактирана от Phrozen One на 19.07.12 01:20.

HE

19.07.12
06:53

За препарат - Мегльо /успява да свали дори масло от двигателя/.
Иначе, ако ставаше със добавки, то нямаше да има дебели хора. Ако иска промяна да започва със четенето и да забравя мързела, иначе положението ще отиде от трагично, към безнадеждно.
И на мен ми се иска да си лежа във къщи, да не спазвам хранителен режим и т.н., а да изглеждам добре - не става пробвал съм.

Попринцип горният коментар е отговорът, но не и в БГ. Жената сигурно работи по цял ден и после като се прибере трябва да чисти, глади, пере, готви и какво ли още не. НИе сме лесни. След работа 1 час “малко фитнесче” и после по някоя и друга бировка.

19.07.12
10:26

казано от Мирослав Георгиев на 19.07.12, 10:16:

Попринцип горният коментар е отговорът, но не и в БГ. Жената сигурно работи по цял ден и после като се прибере трябва да чисти, глади, пере, готви и какво ли още не. НИе сме лесни. След работа 1 час “малко фитнесче” и после по някоя и друга бировка.

И това не пречи да спазва хр.режим нали.Дори в БГ.

HE

19.07.12
11:11

казано от Мирослав Георгиев на 19.07.12, 10:16:

Айде де! Истината е, че искаш ли нещо - намираш начин, а останалото е извинение за мързела! Недей да си мислиш, че тези на, които ни се налага да перем, чистим, готвим, гладим и, какво ли още не - се лишаваме от “малко фитнесче”. Ти може и да си лесен, но не говори от името на всички останали. Щом много от нас могат да се справят със домашните задължения и да обърнат внимание на външния си вид и здравето, защо тя да не може?

Иначе не е, като да не е споменал, къде е разковничето.

казано от Phrozen One на 19.07.12, 01:19:

Майка е здрава, но леко мързелива ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1