Мнение за продуктите на "JC"

PE

29.04.05
13:41

Колеги какво ще кажете за продуктите на фирма “JC”,
виждат ми се мешно ниски цени ,по тяхно обяснение това било защото ги пакетирали в БГ-то ,дали е така ? Ефективни ли са ? Че не си струва да си даваш и малкото парици за боклуци (като на BIOGAME например )
Айде лека и чакам вашите мнения

29.04.05
13:44

Не,не си струва !
Пакетират -но какво пакетират ?Откъде идва  и как въпреки всичките такски,мита и т.н . дивотии докарват такава цена за крайния потребител ?

30.04.05
07:12

Минах през Джей Ка, Биогейм, Уайдър до Оптимум, скъпичко ми дойде и накрая се спрях на Нутрим. Като за добавки които спокойно се купуват “на кило” са повече от добре. Ако имах парите да си взимам по две кила Оптимум това бих направил, но за сметка на това си взимам 3 кила Нутрим. Важното е да не си недоволен нали така :)

30.04.05
10:28

Лично аз преминах на принципа - пакетирано от там, където се прави! Т.е. ползвам продукти, които са така внесени в Бг, както за изнесени о6т държавата производител! Оптимум, Универсъл и др. Скъпо, но така е! Ползвам когато имам пари за добавки!
Иначе Джей Кей са фирма, която пакетира по селата и незнам по нищо какво слагат в кутиите си!

30.04.05
20:00

JC за мене това са наи големите боклуци които някога съм пил от протеина им получих такава диария  :oops:  :oops:  :oops:  е...и маиката според мен от бг фирмите наи добра е нутрим

01.05.05
10:53

от тези коментари разбирам че не сте доволни. от както пиша в тоя форум а и от моите наблудения разбрах че BG- протеин няма. по сагласен сам  да има BG-брашно

PE

02.05.05
10:13

10x ,за мнението ,аз съсщо имах такива наблюдения,но по-добре е да питаш патили.
Иначе аз ползвам UNIVERSAL с голям успех ,вярно идват дебело ,но пък по-добре малко и добре отколкото много и лошо ,айде със здраве !!!

10.05.05
09:28

[quote author=“waterpolist”]JC за мене това са наи големите боклуци които някога съм пил от протеина им получих такава диария  :oops:  :oops:  :oops:  е...и маиката според мен от бг фирмите наи добра е нутрим

същата работа беше и при мене  :lol: дрис дрис  :)

10.05.05
12:13

аз пък имам много повече доверие в JK отколкото в нутрим или биогейм.

10.05.05
23:38

[quote author=“xtasss”]аз пък имам много повече доверие в JK отколкото в нутрим или биогейм.

Аз не съм се продрисвал още, но на теб какви са ти аргументите :)

12.05.05
23:06

хахахахах :) Нутрим  :lol:  супер са

RE

13.05.05
14:15

пих креатина на тез ама без полза

16.05.05
14:56

Никой нищо не казва за Праймъри Нутришън ...
Аз съм доволен като че ли ... :wink:

16.05.05
21:56

Не казвам, защото , кво да ти кажа :)

17.05.05
21:18

[quote author=“xtasss”]аз пък имам много повече доверие в JK отколкото в нутрим или биогейм.

Нутрим са по-добре, от другите! След известен опит предполагам ще установиш същото! И аз си мислех като теб преди!

PE

21.05.05
23:38

Abe dokolkoto znam (lichni razgovori s razprostraniteli na NUtrim) v tiah slagat po malko Binabol na prah za da ima efect :shock:
Kakvo shte kajite za tova :evil: .Az sum gi probval i pri uslovie che imaha aboljuten vkus na brashno pochnah da kachvam kilogrami ot tiah koeto se obiasniava s nalichieto na zabranenite dobavki .I imah problemi sus stomaha :D Aide leka

22.05.05
00:15

[quote author=“YODA”][quote author=“xtasss”]аз пък имам много повече доверие в JK отколкото в нутрим или биогейм.

Нутрим са по-добре, от другите! След известен опит предполагам ще установиш същото! И аз си мислех като теб преди!

ами какво да ти кажа.......
за 5 години всякви сам пил :wink:
от нутрим когато бях начинаещ ми излязоха обриви по бедрата,от тогава нищо тяхно не съм вкусил,освен вафлите-тях ги ям доста
на биогейм не съм пил протеин,ама винаги ми се е струвало че са само някакъв прах.
според мен най-добрите с най-приемлива цена за чужда марка са мусаши 85%
а пък много е глупаво да се мисли че ДЖ.К. слагат бионабол,щях да усетя и от толкова много пиене на тяхните протеини сега щях да съм доста по-налят,от колкото съм сега :wink:

PE

25.05.05
21:19

не знам приятелю,количеството не е голямо но определено има ,първо че ми го е казвал много вътрешен човек и съм го изпитал на гърба си ( все пак говоря за оаковките които са от преди най - малко 5 години :))абе както и да е ,няма значение ,трябва да се внимава :) айде лека

18.06.05
18:31

Според мен това за бионабола в продуктите на Нутрим е поредния мит, както беше и за бионабола в креатина на Биогейм... :wink:
А иначе по темата да си кажа и аз, та според мен на Джей Кей продуктите са мноого зле, Нутрим са си екстра  :!:  Един прятел от креатина на Джей Кей нон стоп обгазяваше обстановката ако ме разбирате  :wink:  а да не ви казвам как ми се е оплаквал, от това колко време прекарвал в кенефа от получената в следствие на креатина диария  :lol:

18.06.05
22:15

дам доверие ... та за тва на не един човек в креатина им е имало забранени медикаменти ... тука във форума четох една такава тема ... :shock: но аз мисля че в някои неща са малко по добри от biogame де но само в някои :P а нутрим са светлини годни пред тях 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1