20.07.12
17:20
Здравейте , прегледах форума прочетох много статии и от няколко месеца се храня по един и същи начин. Целта ми е да качвам бавно ,но чисто без никакво омазняване ,но имам чувството че напоследък съм омазнил малко и ми е интересно бъркам ли с диетата ми? В момента съм 85 кг подкожни мазнини не знам ,не съм ги мерил-плочките се виждат първите два реда ,но отстрани и отдолу имам малко мазнинка 1,83 см висок стаж 3 години
с какво се храня
сутрин- 100 гр овесени ядки с едно кисело мляко 2% една лъжица мед 5 белтъка и 2 жълтъка
второ хранене - 150 гр пълнозърнест хляб с 250 гр пилешко или телешко месо
обяд - 120 гр кафяв ориз и 250 гр пилешко или телешко месо
1 час след това ми е тренировката преди която пия протеинов шейк разбъркан с вода и БЦАА аминокиселини
след тренировка протеинов шейк с банан или 30 гр стафиди - редувам ги
1 час след трен - 250 гр пилешко или телешко месо с 120 гр кафяв ориз
вечеря- 200 гр извара и 30 гр сурови ядки
преди лягане
казеинов шейк и 30 гр сурови ядки
тренирам 5 пъти седмично - понеделник-гърди ,корем ,вторник гръб, сряда почивка ,четвъртък ръце ,петък рамо и корем събота крака неделя почивка
в почивните дни намалявам малко въглехидратите - не ям пълнозърнест хляб ..
това е ,според вас бъркам ли някъде с диетата трябва ли да намаля храната или не?
20.07.12
22:22
Не бъркаш никъде, просто още никой не е открил качване на чиста мускулна маса без омазняване (освен със забранени медикаменти). Ако това беше възможно, нямаше да има периоди на качване и периоди на чистене. Така че сега си качвай, пък след това ще изчистиш мазнините. ;)
Мнението беше редактирано от Stoyan Petrov на 20.07.12 22:24.