Ако може малко помощ за избор на добавки ?

Темата е заключена.

20.07.12
20:34

Здравейте на всички !!!
Искам да помоля за съвет знам че има сигурно много задавани въпроси по тази тема но ако на някои му се занимава ще бъда много доволен и благодарен ! И така на 18 годени съм висок съм 174см и съм 65 кг телесният ми тип е ендоморф и съм склонен към омазняване по бързо.Зимата качвах маса до 71 кг но с нея и излишне мазнини от 2 месеца спазвам стриктно НВД и мога да кажа че съм много доволен сега съм 65 кг с 10,5 % мазнини.А сега да пристъпя към основната част искам да започна да качвам с помоща на добавки ако межете да ми кажете тези наречени ХАРДКОР ПРОДУКТИ кои да изпалзвам и подходящи ли са занемавам се сериозно със фитнес от 3 години какво ми предлагатие за да качвам чисто Честно да ви кажа какво искам знам че звучи хлапашки и детски но искам да качвам без да ми се омазнява толкова корема Изпалзвал съм Креатин,Бустери,Амина,Протеини.

Предварително ви благодаря . Преятна вечер и спокойна събота и неделя !!!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.07.12 20:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1