DAITE MI SAVET

Темата е заключена.
BI

27.04.04
14:34

Zna4i na 20 godini sam i si digam ot kakto se pomnq(v smisal po4nal sam s licevki i nabiraniq kam 7 klas) i moga da kaja 4e imam nelo6i razmeri(193 santa sam i teja 110 kila) NIKOGA ne sam vzimal steroidi oba4e sam smetnal da vzema ne6to slabo(vinstrol,primo ili para) 6toto mislq 4e taka moje da si opravq gardite 6toto sami izostava6ta grupa a pak smqtam 4e sam sklonen kam ginekomasiq.Vqrno e 4e s/ugenetikata ne se ti4a ama kakvo li ne sam probval(nature :D )nikoga ne sam slagal pove4e ot 140 kila 6tanga i 60 dambeli a za razmeri i duma da ne stava a kato se ima na predvit staga i ostanalite mi razmeri e zle
Blagodarq predvaritelno za savetite vi

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1