Фитнес зала във Враца

Я ми кажете къде има фитнес зали из Враца и коя е най-добрата . Преди години ходих в Аполон  до стадиона ,но сега ми е много далеч (същесвтува ли още ??) . А и не съм бил във Враца от доста време и нз вече къде какво има .

22.07.12
17:35

В автогарата,има и един в сградата на бившия Деспред

Днес ходих до Олимп ама картата е 30 лв и ми е малко скъпичка ,че нз колко време ще се задържа във Враца . Къде е това Деспред  и колко пари е картата ???

Има един зад Кауфланд, точно срещу “Косер”. Питай някой таксиджия къде е Косер, всички го знаят :D Картата мисля, че е 20лв. Между другото, 99% от трениращите са плажни там :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 26.07.12 00:41.

28.07.12
07:09

още по-добре тъкмо сега ги няма,че е лято зимата ще им е студено ,и в  края на пролетта ще се сетят да наякват :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1