Съвет за хранителни добавки

Здравейте,

Преди години тренирах горе-долу сериозно, но преди 3 години спрях (поради работа, заради която всеки ден бях на различно място). Сега този проблем го няма и реших да започна отново. В момента съм 80-81кг. Не особено “мазен”, но нямам и много мускулна маса. Като цяло не целя да наедрея много, а по-скоро да кача 6-7кг. чиста мускулна маса и да поизчистя мазнините до колкото мога. Най-вече искам да направя релеф (като наблягам на гърдите, там е най-зле положението и от към генетика :Р ) От един месец ходя, акто правя обща тренировка за да влезна “в час” малко. Общата тренировка ( по мойте разбирания) е: правя всички мускулни групи по едно упражнение, на всяка тренировка - 3 пъти седмично. Вече мисля да направя тренировъчен сплит (пак 2 пъти седмично), и си мисля да си помогна малко с някакви хранителни добавки. Имам и няколко въпроса относно и тренировъчният план, но до колкото виждам не им тук мястото, а не искам да спамя с още една тема в другия раздел. Ще потренирам месец два по мойте виждания и ще питам тогава.
Идеята ми е да използвам протеин, аминокиселини и за месец, най-много два, някой азотен бустър. Тук искам да попитам каква комбинация ще е най-добре и в какъв прием. Като цяло преди години качвах едва едва мускулна маса ( и каквато и да е маса), но в последно време ми се струва, че вече не е така (я от годините-25г. съм в момета, я променен метаболизъм). Интересно ми е и за производител. За момента съм се спрял на:
- UNIVERSAL Ultra Whey Pro
- UNIVERSAL Animal Pak (чудя се вместо само аминокиселини, дали да не използвам комплексният пакет на Универсал?)
- Някакъв азотен бустър може би  - BSN N.O.-Xplode (версия 2.0 може би) - никога не съм ползвал преди такъв вид бустъри, и тук най-вече ми е нужна информация.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1