мнения относно режима при НВД

29.04.05
21:45

кажете ми мнението си относно това което е написано на www.w-nvd.hit.bg (тук събрах от всичките си мнения в форума най важните неща които съм написал)

още от ся искам да ви кажа да не ми пишете някви мнения от сорта.
не ти трябва НВД няма кво да сваляж добре си си трябва ти маса.

все още режима ми не е завършен смятам да включа в всяка седмица
зареждащ ден с висок прием на въглехидрати (за него също ще си направя табличка и ще си изчисля нещата)
утре ще пробвам  как ще ми се отрази ще ям точно това което съм сложил в таблицата 1 2 дена
продуктите които ще ям няма да са само това ще потърся нещо друго и ще гледам да разнообразявам

30.04.05
09:00

ми аз мн от храна не разбирам ама защо не ги намалиш тия ядки на 50 грама ? а нали знаеш че преди тренировка с тежести трябва задължително да си заредил с въглехидрати ? понеже сериите са кратки и тялото ако няма достатъчно въглехидрати не изпозва мазнините за да добавя енергия а разгражда мускула на амино :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1