Помогнете за изготвянето на хранителен режим

27.07.12
22:26

Ще Ви помоля да се опитате да ми изготвите хранителен режим за покачване на мускулна маса.Четох и темата,която е точно за това,но тъй като не съм експерт по храненето не мога да си съставя режим.Тренирам от близо 1 година като през това време се стараех да се храня пълноценно и качих близо 10кг,хранех се по максимум 4 пъти на ден(не мисля,че повече е досатъчно както твърдят някои че трябвало 6 пъти,защото не виждам как ще усвоя тази храна, която ще трябва да приемам през интервал от 2 часа може би...).Висок съм 163 см,58 кг.Надявам се да ми помогнете в изготвянето на стриктен хранителен режим,защото имам достатъчно пари и свободно време в момента,за да се посветя на тялото си.Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1