27.07.12
23:36
Здравейте отново.Ами за 2ри път ми се случва следното нещо-след тренировка минута-две след това изпитвам болка в областта на слънчевия сплит с обхват около педя.Първия път бях на море и влезнах да плувам в 6 сутринта и реших,че може да ме е пресекало сърцето,заради студената вода,но днеска след като имах тежка тренировка по борба се получи същия проблем.Ако някой знае за какво става въпрос,моля да пише.Мерси предварително
28.07.12
13:00
Ако те беше пресекло сърцето в момента нямаше да ти четем въпроса :D :D :D
Мнението беше редактирано от Деян Колев на 28.07.12 13:00.
Здравейте отново.Ами за 2ри път ми се случва следното нещо-след тренировка минута-две след това изпитвам болка в областта на слънчевия сплит с обхват около педя.Първия път бях на море и влезнах да плувам в 6 сутринта и реших,че може да ме е пресекало сърцето,заради студената вода,но днеска след като имах тежка тренировка по борба се получи същия проблем.Ако някой знае за какво става въпрос,моля да пише.Мерси предварително
Да са ти изкарвали въздуха наскоро?
28.07.12
19:43
Не са ми изкарвали въздуха.И съм нямал здравословни проблеми.Единствените възможни причини,за които се сещам са-преди около 15 дни се състезавахме с 1 приятел,колко ще издържим под вода,а другата причина е,че почнах да ходя да правя кофички на една доста широка успоредка и като правя там кофи ме болят костите в гърдите,но това е само по време на упражнението